jogofogo Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) Chlapi uz ste poculi o tom, ze SKODOVKA ide uzko kooperovat s firmou BOSCH???? Ze pry im ide dodavat pripravky na vymenu turb. :) Osobne som bol v sobotu na otvaracej akcii a bola to BOMBA. Skoda ze akcia bola malo medializovana. Prisli ste o VELA. :p :p Editováno: 22. Květen 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Já jsem zatím o ničem neslyšel. Kde ta akce byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Bolo to v jednom servise par kilometrov od Frydku-M. Neviem presne ako sa volal ten servis Nejak na K... sa zacinal. Hovorim, ze to bolo malo medializovane. Skoda. Vecer prihodim aj zopar fotografii. Bolo fajn, kopec srandy, obcerstvenie, pivecko a taaak. Pohodova akcicka. Já jsem zatím o ničem neslyšel. Kde ta akce byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Vecer prihodim aj zopar fotografii. Bolo fajn, kopec srandy, obcerstvenie, pivecko a taaak. Večer letos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Za par minut su tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Nazorna ukazka kooperacie BOSCH a SKODA. lol Turbo neslo von, lebo tam mal blbu vzperu. Tak sa polak nasral a UFIKNUL JU. :smich: No a cuduj sa svete, za par minut bolo turbo VON. Takze ....... DOPORUCUJEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Editováno: 24. Květen 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ten co to řezal je furt naživu? udělat mi tohle někdo, tak sem zrovna asi ve vazbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Ten co to rezal je totizto MAJITEL TEJ FABKY :D Sme mu hovorili ze to pojde aj inac ale on povedal ze NIE !!!! a ma pol metra rury do rezervy HEHE ten co to řezal je furt naživu?udělat mi tohle někdo, tak sem zrovna asi ve vazbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Tak to gratuluji, taková akce se jen tak nevidí!!! Důležité je, že si poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Muzu VAm ten zbytek trubky prodat na pamatku=)))))))))))))))))Akce to byla fakt bomba, jeste ted ,kdyz si vzpomenu , tak se valim po zemi=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 JJ. ten zbytok rurky je dobra TROFEJ Taku hocikedy neziskas len tak HEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.