murder Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Octavia 98 1,6 55kw GLX obyč klíče bez dálky. Vrazím klíč do spínačky a nejde s ním pootočit jak je zamčený volant volantem cukám, ale stejně je to opruz. Už mám strach že s tím neotočím klíče jsem prohodil a je to stejný. Pomůže promazání zámku nebo může být vyčvachtaná vložka? Zítra jdu měnit kablík k immo (ten taky blbne) tak kdyby jste se shodli spíš na vložce tak to odložím než ji seženu ať to nerozdělávám dvakrát. Díky moc za případné info. Hledání jsem zkusil, vyjelo mi kolem 30 stránek, ale nic podobného tam nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 vložka zámku to být skutečně může, promazáním nic neskazíš , nebo zlobí zamykání volantu, ale s tím jsi pootočil.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 (editace) vložka zámku to být skutečně může, promazáním nic neskazíš , nebo zlobí zamykání volantu, ale s tím jsi pootočil.....? No právě zamykání volantu, když ho odemknu tak už přepínám v pohodě, ale jakmile vrátím klíč do výchozí polohy tak se zase kousne a volantem nemusím ani hnout aby se zamknul. Při odemykání s ním musím opravdu hodně cukat aby povolil ten zámek a odemknul se, takže vlastně spíš problém se zámkem volantu. Setkal se s tím někdo? Má to najeto 105000km. je to horor pokaždý když lezu do auta tak se modlím aby se chytil immo a teď do toho ještě ten zámek. Bomba je když se to povede odemknout a nechytne se immo už jsem seděl v autě taky 5 minut a lomcoval zámkem, to jsem už čekal, že přijedou policajti, že to kradu. Editováno: 25. Květen 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Octavia 98 1,6 55kw GLX obyč klíče bez dálky. Vrazím klíč do spínačky a nejde s ním pootočit jak je zamčený volant volantem cukám, ale stejně je to opruz. Už mám strach že s tím neotočím klíče jsem prohodil a je to stejný. Pomůže promazání zámku nebo může být vyčvachtaná vložka? Zítra jdu měnit kablík k immo (ten taky blbne) tak kdyby jste se shodli spíš na vložce tak to odložím než ji seženu ať to nerozdělávám dvakrát. Díky moc za případné info. Hledání jsem zkusil, vyjelo mi kolem 30 stránek, ale nic podobného tam nebylo. Tak opět už poněkolikáté si odpovím sám Pomohlo kompletní promazání spínačky, oddělal jsem plasty abych se dostal ke spínačce a nevěděl jsem jak dál tak jsem na spínačce zespodu odchlípl takovou obdélníkovou záslepku, šlo to blbě nenašel jsem žádnej šroubek, tak jsem do spáry natloukl malej šroubováček a zapáčil, vznikla malá mezera tak jsem tam pod tlakem pral WD40 a při tom točil volantem. Pak jsem to víčko jen opatrně přiklepl zpět a volant jde odemknout i bez kvedlání jen otočím klíčkem, prostě paráda . Kablík immo jsem vyměnil a zatím se ještě nastalo, že by se nenačetl, takže opět pohodička, jen mě překvapilo že už byl měněnej to opravdu tak odchází? Myslel jsem, že to nějak vyřešili a výměnou kablíku je už navždy pokoj. Setkal se už někdo s opakovanou výměnou kablíku, nebo můžu očekávat výměnu dalších součástek, i když to teď chodí? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Díky že jsi sem dal výsledk, někdy se to může někomu dalšímu hodit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.