Plecháč Tony Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Takhle si přijdu po větrným odpoledni k autu a koukám, že vedle leží plastová popelnice...Výsledek je promáčklej zadní blatník,odřenej a popraskanej lak, odřenej zadní nárazník a popraskanej lak, důlek nahoře na blatníku,ve dveřích a škrábance na předních dveřích,klice a zrcátku Mam pár foto,ale je to z mobila,takže nic moc...A už se dělá na opravě...Takže bacha na popelnice!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Tak to nastve. ...jak se takova udalost vlastne resi s pojistovnou? Je to zivel, nebo to musis vymahat na provozovateli kontejneru, nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Jo, kontejnery sou svině. Taky už sem tu pár aut omlácenejch od popelnic viděl, přijde mi že je to celkem běžná záležitost Jakmile trochu fouká, radši přeparkovávám do bezpečný vzdálenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Ja kvuli tomu zmenil misto parkovani... Videl jsem co dokaze kontejner, tohle (viz. foto vyse) je jeste docela v poho. Ale nastve to tak jako tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Já parkuju dost daleko, ale on projel celou ulici asi 100m... Naštěstí to pojišťovna jako živel bere, takže to zaplatí,ale 1000,- musim platit jako spoluúčast. Kdyby to šlo přes popeláře, tak ty jsou taky pojištěný, ale tam bych prej musel platit spoluúčast 5000,-.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.