RomanT Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Máte někdo zkušenost s tím, jakej největší intercooler (rozměrově) snese turbo u octávie 1,8 20V T? Myslím tim vzdledem k objemu IC a plnícím schopnostem turba. Já mám audi A4 1,8 20V Turbo a mám tam turbo KKK-K03, takže předpokládám že octávy ho tam maj taky. Jasný je že by byl umístěnej vepředu. Sériovej má myslim 184x190x80mm. Máte někdo zkušenosti s tím, jak moc velká díra v náběhu tlaku by vznikla při použití IC s rozměrem chladící čísti třeba 500x200x50mm nebo třeba ještě větší 600x300x70? Jsou to rozměry IC nabízených na netu Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) koukni se do VAše octavie na škodíka Editováno: 28. Květen 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 A kolko ti tlaci turbo ked tam chces davat take hoveda? Ja sa do toho nevyznam ale sa mi to zda byt trochu moc velke. to tam ani nevojde!!!!(mozno) ale ked to tam budes rvat tak urcite FOTKY treba sem dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanT Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ja to nemam na octavu Takže problem s mistem neresim. Chtel jsem jen vedet jestli to nekdo zkousel s vetsim IC a seriovym turbem - melo by tlacit 0,8bar A kolko ti tlaci turbo ked tam chces davat take hoveda? Ja sa do toho nevyznam ale sa mi to zda byt trochu moc velke. to tam ani nevojde!!!!(mozno) ale ked to tam budes rvat tak urcite FOTKY treba sem dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 však říkám Škodík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 kde nejlevněji sehnat coler???? mě se ho podařilo probouchnout a už byl lepenej tak na to kašlu chci novej! diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.