strejdazub Vloženo 29. Květen 2007 Vloženo 29. Květen 2007 Ahoj kluci. Nemáte někdo zkušenost s adaptérem pro ovládání USB zařízeníi MOST/AUX vstup. Chtěl bych do toho jít ale zatím jsem to u nikoho nevyděl.Tak hledám info jestli to je opravdu náhrada za měnič a jak to maká. "Nyní je možné originální CD měnič plnohodnotně nahradit běžnou USB Flash pamětí! Adaptér pro připojení USB zařízení k novým OEM autorádiím a navigacím VW s MOST konektorem. Adaptér umožňuje výběr a přehrávání hudebních souborů uložených v přenosné paměti prostřednictvím OEM autorádia. Kromě této funkce disponuje adaptér ještě běžným AUX vstupem pro připojení libovolného zdroje zvukového signálu. USB zařízení se po připojení ovládá jako běžný CD měnič a umožňuje pohyb jak po adresářích USB zařízení, tak po jednotlivých skladbách." Citovat
superfatty Vloženo 30. Květen 2007 Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Ahoj kluci.Nemáte někdo zkušenost s adaptérem pro ovládání USB zařízeníi MOST/AUX vstup. Chtěl bych do toho jít ale zatím jsem to u nikoho nevyděl.Tak hledám info jestli to je opravdu náhrada za měnič a jak to maká. "Nyní je možné originální CD měnič plnohodnotně nahradit běžnou USB Flash pamětí! Adaptér pro připojení USB zařízení k novým OEM autorádiím a navigacím VW s MOST konektorem. Adaptér umožňuje výběr a přehrávání hudebních souborů uložených v přenosné paměti prostřednictvím OEM autorádia. Kromě této funkce disponuje adaptér ještě běžným AUX vstupem pro připojení libovolného zdroje zvukového signálu. USB zařízení se po připojení ovládá jako běžný CD měnič a umožňuje pohyb jak po adresářích USB zařízení, tak po jednotlivých skladbách." hele podivej se do sekce Audio myslim, já už to mám pořešený.. a je SUPER.. používám to s připojenou MP3 a fakt BEZVA Akorát si neobjendávej nic odtud, co máš tu citaci ale nech si to udělat u autorizovaného servisu. Cena by měla být se vším všudy asi 1200,- možná i méně.. vim že materiál je asi za 450Kč.. tak sem to hledal a nenašel.. kdyby něco, ptej se na ICQ 474 625 904 podám info.. Editováno: 30. Květen 2007, autor: superfatty Citovat
jirkadj Vloženo 14. Červen 2007 Vloženo 14. Červen 2007 Otázka na NEXUS a Trimax" Umí to DivX ??? Přehrávat Mapy z CD ? Existuje už s firmwarem s logem Škoda ? - nebo je možnost tento firmware sehnat? Co TV tuner - a ovládání tohoto TV tuneru přes tlačítka či display navigace. díky za odpověď na jirkadj@seznam.cz - nebo sem na diskusi - díky ------------------ Drahé TV Tunery do auta na trhu: http://www.wancar.cz/mm_pages/mm_tv.php .........Nebo levnější : TV karta Leadtek WinFast PRO II, externí TV tuner k LCD / CRT monitoru, DO Odkaz: http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm - toť otázka?? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.