DonnJarda Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Mě se hlavně jedná o předek ! Páč jak tam člověk pustí DnB tak to je jako kdybych mlátil víkem od popelnice! Kufr nebudu nějak extra řešit. Ten pořeším jenom tak že tam pod to zadní plato co se vyklápí s dveřmi dám molitan podobný tomu co bývá v nahrávacích studiích Ondero a kdes to splašil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 No já mám v kufru zástavbu ze subáčem,takže tlumení byla nutnost Byla akce na Prohifi.cz a pokud člověk bere těch plátů víc,tak taky je možnost usmlouvat cenu A vepředu máš MDF? a nějaké lepší repráky živené zesíkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 jj dnes jsem to koumal Zatím je na autě vše origo Ale kdesi tu na foru sem se dočetl, že si borec vytlumil dveře a repro nechal origo a pak akustika byla ješte lepší, než měl jeho kámoš ktery tam mel lepší neorigo repro !!! Ale i tak jsem se rozhodl že tam nechám origo hlavně chci slyšet hudbu a né mlátící plechy a subáč do kufru fakt nechci ! třeba časem je vyměním ale ted fakt ne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Jak jsem ti psal...kup na Prohifi ty repráky Kicx a vibraflex v "akci" Origo šlupky v Octávce jsou hrozné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.