kápo Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Zdarec. Memá někdo skušenosti ......bi-xenonama? 6000,- komlet http://www.nissanclub.cz/shop_product_detail.php?id=23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kápo Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 potřebuji je rychle koupit, abych nemusel doma něco řešít, budu si kupovat octu jetou a chtěl bych to da toho dát, to že je to z číny mi pocitu neubere. Díky aspoň za nějakou zmínku, nechci někomu dělat reklamu potřebuji jen vědět koupit nebo nekoupit díky. PS.Nechci zakládet jiná forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 potřebuji je rychle koupit, abych nemusel doma něco řešít, budu si kupovat octu jetou a chtěl bych to da toho dát, to že je to z číny mi pocitu neubere. Díky aspoň za nějakou zmínku, nechci někomu dělat reklamu potřebuji jen vědět koupit nebo nekoupit díky. PS.Nechci zakládet jiná forum RE: Dal bych jedinne origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 potřebuji je rychle koupit, abych nemusel doma něco řešít, budu si kupovat octu jetou a chtěl bych to da toho dát, to že je to z číny mi pocitu neubere. Díky aspoň za nějakou zmínku, nechci někomu dělat reklamu potřebuji jen vědět koupit nebo nekoupit díky. PS.Nechci zakládet jiná forum RE: Dal bych jedinne origo... souhlas.. vestavba je za polovinu ale origo je origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 já je mám,se žárovkou se to nedá porovnat,nikdo na mě v noci nebliká,ale dají se koupit levněji,než na tom tvém odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Tyhle tunerský speciality mě vždycky dokážou rozesmát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 a o legálnosti nemůže být ani řeči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.