luke.bean Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Nekde jsem to tady zahlidnul nedavno ze se to tu resilo,ale nemuzu to najit. Mam 18ky kola a nevim jaky muzu dat gumy. Byli tam 225/40,ale ty asi dam pryc,protoze uz nejsou zrovna dvakrat ve forme. Mam dat stejny rozmer,nebo se da pouzit nejaka alternativa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Nekde jsem to tady zahlidnul nedavno ze se to tu resilo,ale nemuzu to najit. Mam 18ky kola a nevim jaky muzu dat gumy. Byli tam 225/40,ale ty asi dam pryc,protoze uz nejsou zrovna dvakrat ve forme. Mam dat stejny rozmer,nebo se da pouzit nejaka alternativa? Nepíšeš jakou máš šíři ráfku ani ET.Jestli 8" a ET 35 dej 225/40 možná by šla 215/40,ale na mj vkus už bude natažená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Jo,je to 8 rafek a ET by melo byt okolo 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Jo,je to 8 rafek a ET by melo byt okolo 10 To asi neee Mám ET 32 a už jsem musel tvarovat plastové nadkolí.Při ET 10 by Ti trčely tři cenťáky ven z blatníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Jaky ET ma rafek 17 z RS a jakou sirku? Mam ted 15x7 taky ET 10 a mam to uplne zaroven s blatnikama,takze kdyz ted mam 8 sirku,tak bude koukat o pul palce vic ven.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Jaky ET ma rafek 17 z RS a jakou sirku? Mam ted 15x7 taky ET 10 a mam to uplne zaroven s blatnikama,takze kdyz ted mam 8 sirku,tak bude koukat o pul palce vic ven.. RS 7" x 17 ET 38. S tím rozměrem co píšeš v 15" nemám zkušenost. Naprosto jistě Ti řeknu,když dáš na ráfek 8" x 18 ET 10 gumy 225/40 budeš drhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Jj Mikl ma naprostou pravdu... Ale hlavne to jsou asi nejaky racingovy Speedliny,pokud jsou to 8x18 ET 10,ne?Na jinejch kolech si to snad ani nedokazu predstavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Chlapi nechci zakladat nove tema. Nemate nekdo zkusenosti s GoodYear Eagle F-1 GSD-3? Jsou celkem levne. Chci je v 225x45x17. Tak jestli je nekdo nemate nebo nemel.Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Chlapi nechci zakladat nove tema. Nemate nekdo zkusenosti s GoodYear Eagle F-1 GSD-3? Jsou celkem levne. Chci je v 225x45x17. Tak jestli je nekdo nemate nebo nemel.Dikec Ma je Vitto co ja vim a baurak tez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Chlapi nechci zakladat nove tema. Nemate nekdo zkusenosti s GoodYear Eagle F-1 GSD-3? Jsou celkem levne. Chci je v 225x45x17. Tak jestli je nekdo nemate nebo nemel.Dikec Jo jo kluci je maji..Myslim,ze na ty gume neni nic spatne...Malicko mekci smeska,ale o to lip to bude lepit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 nehučej náhodou? Vždycky když jsem měl šípový vzorek tak mi autí hučelo... Jinak vzorek mají krásný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.