Janina Vloženo 15. Červen 2008 Vloženo 15. Červen 2008 musím naprosto souhlasit! skvělej den, díky Jančo fotky budou u nás v galerce Nemáš zač, jsem ráda, že se líbilo. Tak zase za rok na formule a druhý závod jsme byly už na tribuně u startu a taky to nebylo špatný Citovat
Petřík junior Vloženo 15. Červen 2008 Vloženo 15. Červen 2008 Jo Nemci a'la BMW to je rachot vzdycky nekdo prilit a rval BMW..... Nejsem tajemny ale na foru sem byl naposledy v PA a to sem si nevsiml ze tu pisete ze jedete na WTCC ..... C bylo supr vyhled a nejlepsi zatacky a prehled.....Na posledni zavod(memorial) sem se byl kouknout na tribune a to stalo za prd.... Jen rachot a nic vic.... Citovat
abado Vloženo 16. Červen 2008 Vloženo 16. Červen 2008 Byla to paraada ja byl poprve na motzodromu a super ;)mazec jak prase... na octavkach sem byl na tribude..ale na wtcc uz na stadionu ci jak se tomu rika Citovat
s-talker Vloženo 17. Červen 2008 Vloženo 17. Červen 2008 Petriku tak tos me fakt zklamal...ja tam byl taky a ty ani nereknes, chtel sem s tebou pokecat na zivo.... Citovat
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Vloženo 19. Červen 2008 Marku to si nedelej svandu ze si tam byl ? Citovat
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Vloženo 19. Červen 2008 Petřík: jj, byl tam... pak taky moje maličkost, Janina s Vaškem, Hrábě Fernetti, Pentadius... Citovat
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Vloženo 19. Červen 2008 Jezis tak to mne ani nerikejte to sme mohli pokecat byl sem tam s kamosem co ma taky superba sedeho Taxi mozna ste videli.... To me mrzi ze sem to nevedel Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.