Janina Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 musím naprosto souhlasit! skvělej den, díky Jančo fotky budou u nás v galerce Nemáš zač, jsem ráda, že se líbilo. Tak zase za rok na formule a druhý závod jsme byly už na tribuně u startu a taky to nebylo špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Jo Nemci a'la BMW to je rachot vzdycky nekdo prilit a rval BMW..... Nejsem tajemny ale na foru sem byl naposledy v PA a to sem si nevsiml ze tu pisete ze jedete na WTCC ..... C bylo supr vyhled a nejlepsi zatacky a prehled.....Na posledni zavod(memorial) sem se byl kouknout na tribune a to stalo za prd.... Jen rachot a nic vic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Byla to paraada ja byl poprve na motzodromu a super ;)mazec jak prase... na octavkach sem byl na tribude..ale na wtcc uz na stadionu ci jak se tomu rika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Petriku tak tos me fakt zklamal...ja tam byl taky a ty ani nereknes, chtel sem s tebou pokecat na zivo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Marku to si nedelej svandu ze si tam byl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Petřík: jj, byl tam... pak taky moje maličkost, Janina s Vaškem, Hrábě Fernetti, Pentadius... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jezis tak to mne ani nerikejte to sme mohli pokecat byl sem tam s kamosem co ma taky superba sedeho Taxi mozna ste videli.... To me mrzi ze sem to nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.