mikyhu Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Zdarec, možná se to tu asi probíralo ale chtěl bych se zeptat jestli se dá vyměnit podklad budíků mám octu r.v. 98 a jsou šedivé a chtěl bych černý podklad. A popřípadě jestli to někdo dělal kolik to tak asi stojí díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Koukni se sem. Tady máš nějakou inspiraci www.newman-tuning.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Díky něco takovýho jsem si představoval ale je to docela ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Ja jsem si dal do 98 budiky z 99 - tam uz maji podklad cerny - preletoval zelene diody na cervene a prehral eprom , takze pin a km vse schodne. Editováno: 6. Červen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 A nestacilo pouze prendat ten podklad? Ty budikou jsou jinak stejen ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) A nestacilo pouze prendat ten podklad? Ty budikou jsou jinak stejen ne ? Jo slo by to, jen u tech 99 uz nesviti kontrolka parkovacek - takze tam nesviti nic na oko z tech kontrolek. Tak si sezen ten podklad jen se nelekni ze na podkladu na tech 99 uz maji ve stredu otackomeru a rychlomeru pripravene pruhledy pro kontrolky jako maji facelift budiky Editováno: 6. Červen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Jo tak to by šlo. A kolik tě to prosím stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ja jsem si to chtel udelat,ale kaslu na to,jde o vydelavani rucicek,mam strach o puvodni polohu..............aby se trefila,i kdyz se to oznaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ja sundaval rucicky taky a pohoda nez je tam das natvrdo tak to projedes a podle toho to nastavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 taky mi zbyl šedivý podklad, ale taky bych si nerad rozhodil rucicky .. ve Felicii se mi to nikdy nepovedlo uvest do "puvodniho" stavu přesně .. tak asi zustanu radsi u sedivyho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Rucicky trefis s VAGem a testem akcnich clenu naprosto v pohode....viz DP:) ..a nemusis se trapit s oznacovanim polohy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.