Publikováno Červen 4, 200718 r Zdarec, možná se to tu asi probíralo ale chtěl bych se zeptat jestli se dá vyměnit podklad budíků mám octu r.v. 98 a jsou šedivé a chtěl bych černý podklad. A popřípadě jestli to někdo dělal kolik to tak asi stojí díky.
Červen 6, 200718 r Ja jsem si dal do 98 budiky z 99 - tam uz maji podklad cerny - preletoval zelene diody na cervene a prehral eprom , takze pin a km vse schodne. Upraveno Červen 6, 200718 r od Host
Červen 6, 200718 r A nestacilo pouze prendat ten podklad? Ty budikou jsou jinak stejen ne ? Jo slo by to, jen u tech 99 uz nesviti kontrolka parkovacek - takze tam nesviti nic na oko z tech kontrolek. Tak si sezen ten podklad jen se nelekni ze na podkladu na tech 99 uz maji ve stredu otackomeru a rychlomeru pripravene pruhledy pro kontrolky jako maji facelift budiky Upraveno Červen 6, 200718 r od Host
Červen 6, 200718 r ja jsem si to chtel udelat,ale kaslu na to,jde o vydelavani rucicek,mam strach o puvodni polohu..............aby se trefila,i kdyz se to oznaci
Červen 6, 200718 r ja sundaval rucicky taky a pohoda nez je tam das natvrdo tak to projedes a podle toho to nastavis
Červen 18, 200718 r taky mi zbyl šedivý podklad, ale taky bych si nerad rozhodil rucicky .. ve Felicii se mi to nikdy nepovedlo uvest do "puvodniho" stavu přesně .. tak asi zustanu radsi u sedivyho..
Červen 19, 200718 r Rucicky trefis s VAGem a testem akcnich clenu naprosto v pohode....viz DP:) ..a nemusis se trapit s oznacovanim polohy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.