Publikováno Červen 6, 200718 r Kamarád si chce nechat chipnout OI combi 1,9 TDI,66 kW.Moc se v tom nevyzná,tak mě pověřil výběrem firmy,která auto chipne.Jako nejlepší firmy mi připadá Sportmotor a Cimbu,tak se tady chci zeptat,jaká firma je podle vás lepší a jestli máte nějaké zkušenosti.Díky za každou radu
Červen 6, 200718 r Autor U TDi 66kW bych volil DIESELPOWER, vymena trysek, turba a chip no jde o to,že auto je služební.Šéf mu to zaplatí,ale zase aby to nestálo majlant.U Sportmotoru vyjde chip na 8500 Kč,u Cimbu 14700 Kč.U Sportmotoru je výhoda,že na fakturu napíšou třeba seřízení a dá se to v klidu do nákladů
Červen 6, 200718 r To ti urcite napise i Cimbu i Dieselpower a myslim, ze do tech 15tis Kc se vejdes u vsech.
Červen 6, 200718 r Teď jsem si zjišťoval lehký chip u Dieselpoweru, výměna trysek bez ničeho dalšího cca 9000,- Taky na 66 Kw.
Červen 7, 200718 r To ti urcite napise i Cimbu i Dieselpower a myslim, ze do tech 15tis Kc se vejdes u vsech. Cimbu to tak běžně dělá, třeba i skrz servis...
Červen 7, 200718 r Autor A co si myslíte o tom velkém cenovém rozdílu? Cimbu 14700 Kč Sportmotor 8500 Kč Parametry po chipu jsou u obou stejné.
Červen 7, 200718 r A co si myslíte o tom velkém cenovém rozdílu?Cimbu 14700 Kč Sportmotor 8500 Kč Parametry po chipu jsou u obou stejné. Myslim si, že papír snese všechno a dost lidí tu to má od Jandy a až asi na 2 jsou spokojený
Červen 7, 200718 r Myslim si, že papír snese všechno a dost lidí tu to má od Jandy a až asi na 2 jsou spokojený ty jsi tak krutý...
Červen 10, 200718 r takže myslíte,že Sportmotor nemá cenu? podľa mojej osobnej skúsenosti je Sportmotor výborný cenou a hlavne kvalitou!!! (chiptuning OI pred 3 rokmi, stále to jazdí výborne-akcelerácia a výkon motora. Žiadny problém ani pri opakovanej emisnej kontrole !!!)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.