Jirkasss V//RS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Možná už to tu jistě někdo probíral, ale asi jsem měl málo trpělivosti s hledáním. Mračítka konečně stříklý a tak zkoumám rady a nápady čím je ke světlu přilepit když nemám origo lepidlo, které je třeba a věcí Milotec.... Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 já to vždycky lepil silikonem(čirym), akorát potom když sem je sundával, nešlo mi to už s plastu dolu, taky to jde oboustranou páskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Jo jo taky myslím na ten silikon. Brácha má sice oboustrannou páskou, ale myslím nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Měl jsem už na 2 autech oboustrankou a nikdy nebyl problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Já lepil mračítka a stříšku černým lepícím tmelem určený na lepení plastu a ruznych doplnku na auto...a drží jako čert... Název ted nevím...kdyžtak dopíšu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 doporučuji oboustranku - drží to a když se jich budeš chtít zbavit, tak se ti světla podaří vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Souhlas s Olem a Fishkou. Take mam oboustranou a ani na dalnici pri vysokych rychlostech zatim neodletely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) Martinoslav:tak ja je tam dal taky, dokonce stou oboustranou paskou jak si mi ji radil ty martine a kdyz sem prijel na brigadu tak me kluci upozornovali ze mam jen jedno mracitko fnuk Editováno: 10. Červen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Já mam taky oboustranou pásku.Právě kvuli tomu,že to pude líp dolu.Mam to na autě cca rok a no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Ja daval lepidlo od Milotecu a drzi skvele,oddelat to pujde i tak,jen pak ty svetla vycistit bude sranda ale vsecko jde a mam jistotu ze me nikdo neupozorni na chybejici mracitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Ja daval lepidlo od Milotecu a drzi skvele,oddelat to pujde i tak,jen pak ty svetla vycistit bude sranda ale vsecko jde a mam jistotu ze me nikdo neupozorni na chybejici mracitko Tak já mračítka taky lepil...a vydržely 200Km/h ale oboustaranka taky...SPZ drží že je těžko někdy sundám...páska 3M... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 kodemi. To uz jsou ale leve ruce, za to nemuze paska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 je nějakej důvod někdy ty mračítka sundávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 kodemi. To uz jsou ale leve ruce, za to nemuze paska presne tak povrch svetel sem si pred lepenim poradne odmastil technickym benzinem,stejne tak i u znacky kterou mam lepenou oboustrannou lepici paskou a zadne problemy jinak duvod na odlepeni je,pokud se casem rozhodnes pro angel eyes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 levé ruce nemam ale neodmastil sem jednu stranu, proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokolda Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Já lepil lepidlem na okna, vypadá to že jen tak to nespadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 ja tokdysi na felde lepil lepidlem na pr.skla,drzi to jak krava,ale na plast.svetla bych to nedaval,pri sundavani a naslednem cisteni by to mohlo naleptat,na sklo ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 levé ruce nemam ale neodmastil sem jednu stranu, proto jasne tak na tom nic neni to zvladne kazdy,jen si to dobre pripravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 je nějakej důvod někdy ty mračítka sundávat? někdy je, mě třeba popraskaly, asi teplem ze žárovek jinak mácovi taky ulítli, měl je na oboustrance, jde oto jakou pásku človek zvolí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 nalepil jsem je silikonem. když jsem je sundával, tak 3 hodiny jsem čistil lampu a hlavně poškrábal. teď je mám oboustrannou páskou a drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 (editace) Já mám ještě menší poznámku "čím nemýt mračítka" moje drahá polovička mi chtěla udělat radost,že umeje auto,a celej předek umyla od mušek odstranovačem a z mračítek to špatně oplachla no a druhej den to na těch neoplachnutejch místech pěkně vybledlo....Takže to musim přestříknout........ Editováno: 17. Červen 2007, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Zásadně nepoužívám odstranovače hmyzu..... Ani značkové.... nej je wapka+šampon a pak houba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Já sem se právě taky poučil jaký to je pěkný svi.....!Takže už je v koši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Hlavně je pak zase pořádně přilep aby ti je wapka neskalpovala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.