hampl70 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mám dotaz na filtr který je umístěný pod čelním sklem na straně spolujezdce.Hlavně mě zajímá jak se dá vyndat.Pokoušel jsem se oto ,ale nemohl jsem zvednout plastový kryt.Je tam nějaký fígl?Mám manu.klima.Někdo tvrdí že ten filtr je prachový,pachový,pylový.Kde je pravda a jak poznám o jaký filtr se jedná.Moc děkuji za odpovědi Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mám dotaz na filtr který je umístěný pod čelním sklem na straně spolujezdce.Hlavně mě zajímá jak se dá vyndat.Pokoušel jsem se oto ,ale nemohl jsem zvednout plastový kryt.Je tam nějaký fígl?Mám manu.klima.Někdo tvrdí že ten filtr je prachový,pachový,pylový.Kde je pravda a jak poznám o jaký filtr se jedná.Moc děkuji za odpovědi Jirka. Tady návod: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/prachovyFiltr.htm Filtr je jen jeden buď si koupíš prachový nebo když si alergik pylový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 (editace) ja ho menil nedavno.Musis ten kryt jakoby tahat nahoru.je nacvaknuty v gume.Fitr vymenit uz je brnkacka. mam r.v. 2001.Nic jsem nemsuel sroubovat a povolovat jako v tom navode Editováno: 7. Červen 2007, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 jj koukni k zabiakovi, jinak neni potřeba sundat stěrač, stači nechat v horni poloze sterače a vycvakat tu pravou část torpéda(černy plast) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Je to kabinový filtr a měl by se taky samozřejmě občas vyměnit. Sundáš těsnící gumu v mot. prostoru a přiměřenou silou vytrhneš ten plast u stěračů.Pak se krásně dostaneš na filtr.Doufám,že jsem na něco nezapoměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 jj je to tak....... já se chci zeptat že mi to už předtím trošku odstávalo uprostřed jak se spojují jestli to nečemu vadí že tam zatíká nebo tak díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.