2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Je to moje první práce a trochu jsem v ní poupravil mojí fabku. Neni to nic moc oproti, co jsem tady viděl, ale každej nějak začínal, no ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Tak k mé durhé práci jsem si "vypůjčil" Fabii II... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Super práce, jak dlouho ti tak trval jeden virtual? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Super práce, jak dlouho ti tak trval jeden virtual? Díky moc, to opravdu potěší, už se dělá na další Jinak mi jeden virtual trval tak 4 hodiny...kdyby jsi měl nějakou fotku, kterou bych mohl upravit, tak jí sem klidně dej, pomalu mi dochazí fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ta Fabia II vypada, jak kdybys udelal screen shot z need for speedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.