petrolio Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zdárek lidi, mám oktu 1.8 20v a už má něco nalítáno, takže ten původní výkon... hmm, už nic moc :-) Slyšel jsem o různých keramickým přísad do oleje a tak by mě zajímalo, či někdo mám s tím zkušenosti a poradit, děkujíííí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Kolko mas na tom nabehane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrolio Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Kolko mas na tom nabehane? asi 250 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 tolko mam aj ja a taha mi super.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.