Luke288 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 venčím? co to je? DPF? jinak v HR jsem snad nikdy nekvalitní naftu nenabral, ty jejich INY maj dobrý paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david1 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 hlavně DPF si PD moc nerozumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Někde se psalo, že Shell, Benzina atd. berou od lokální rafinerky (která asi upravuje paliva podle zákazníka?), ale OMV tahá ze svojí rafinerie v Rakousku, tak jestli v tom není zakopanej pes... Luke: nejel jsi dneska okolo 11 dopo přes Husitskou v Pze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 jj, OMV si snad jako jediná prej tahá z říše. p2m- jestli to bylo ve směru nahoru dovnitř Žižkova, tak jo, to bych mohl bejt já jsi měl zablikat nebo zatroubit nebo zamávat...i když já bych asi stejně nevěděl, která bije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 No hlavně jim to patří, takže teoreticky je jistota, že palivo pro CZ = palivu pro A, DE atd... Jj, jel jsi nahoru do Prokopky z Husitský. Já tě poznal jen podle auta, osobně jsme se na 100% nepotkali, šel jsem akorát ven na ulici počkat na DHL a jelo okolo "nějakzfórapovědomýautonaděsněmalýchkolech" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 a ty tam někde funguješ? já v bydlim v Jeseniový a ty dvě stavby (bytovky) v Prokopově máme jako firma na starost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 a ty tam někde funguješ? já v bydlim v Jeseniový a ty dvě stavby (bytovky) v Prokopově máme jako firma na starost to stavíte, rekonstruujete nebo jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 (editace) Já nevím ale myslím že těch distributoru nafty neni až zase tolik,ne? Jde asi pak o to jaká aditiva tam přislušná benzinka naleje či co.Když pominu Makro a malé benzinky se dvouma stojanama tak si myslím že až tak velky rozdily tam asi nebudou co se týče kvality nafty.Další věc je zase v lidech protože třeba neni to tak dávno když v Hradci Králové na Shellce obsluha nalila do nádrži kam měl patřit benzin - naftu.Sice všechny zákazniky pak odškodnila ale ty problémy spojené s tim jsou asi na pikaču.Osobně beru na Shellce V power diesel ale rozdily mezi naftou nejsem schopný rozeznat. Editováno: 6. Září 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Romario: přesně tak, jediny OMV má svýho dodavatele mam pocit a všichni ostatní pak berou od stejnýho, tzn i to makro apod a s těma aditivama máš pravdu JirkaK- náš byznys je TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Romario: přesně tak, jediny OMV má svýho dodavatele mam pocit a všichni ostatní pak berou od stejnýho, tzn i to makro apod a s těma aditivama máš pravduJirkaK- náš byznys je TDI chvíli jsem byl na rozpacích, než mi to došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 jj, když se to dá dohromady s motorem, kterej mám v autě, je to docela vtipný oni pražáci tomu říkaj project management, supervizor apod, ale to mi nějak nejde přes pysky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Shell si nechává za "kvalitní" paliva kvalitně zaplatit, dle redaktorů časopisu Autodiesel plus je klasická nafta na Shellce minimálně aditivovaná, to právě z důvodu, aby byl mezi dražší a levnější naftou markantnější rozdíl. Co se týče S-VP v německu, tak to je naprosto jiné než u nás, to potvrdil i nějaký ředitel Shell pro ČR. Jinak celkem chválili naftu od Benziny. OMV bych tak nechválil, alespoň ne tu u nás, navíc tam znám i obsluhu a člověk by se divil, jaky tam vozí palivo, hlavně v zimním období. Kde máte jistotu, že se tam cpe přesně to co má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 nj, jenže tu jistotu nemás dneska u ničeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.