Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím všechny a dovolím si připomenout,že tuto sobotu t.j. 16.6.07 je tradiční a vždy povedený tuning sraz v Plasích u Plzně,je tradičně hojně navštěvován členy našeho octavia klubu :palec2: tentokráte půjde o pohár o největší počet klubových aut a myslím,že máme véééélikou šanci uspět,neřku-li vyhrát :palec2::) a dokázat,že jsme velký a super klub :palec2::)

záleží nyní na nás,jak se s tím popasujeme :):):)

pište zde kdo pojedete,at můžeme zajistit dobrý a velký plac :palec2:

Vloženo (editace)

No já bych se měl dostavit. :)

4Sejis: Čau Jiříku, ještě by si mohl napsat jestli bude nějaký konvojek sanitek potažmo supů z benální pumpy. :)

Editováno: , autor: Fugenbunt
Vloženo
u me bohuzel spatenka na 90% nebudu

hm super ,Vitto taky nejede :feve: jen tak dál.......

bohuzel Jiří víš, že jak mile to trochu jde tak jedu...bohuzel budu tuto dobu na dovce v Třeboni tak jedine ze by jeblo v bedne a prijel bych z jihu...

Vloženo

4Sejis: Čau Jiříku, ještě by si mohl napsat jestli bude nějaký konvojek sanitek potažmo supů z benální pumpy. :)

čágo Jiřino,já jedu a to 3 kousky :) sraz můžeme dát na 1.pumpě za Berounem na dálnici na Plzen cca 8 hod odjezd 8.30 směr Plasy

Vloženo (editace)

čágo Jiřino,já jedu a to 3 kousky :) sraz můžeme dát na 1.pumpě za Berounem na dálnici na Plzen cca 8 hod odjezd 8.30 směr Plasy

Myliš tu sjížděnou tusim ze OMW tesne za Berounem?

Editováno: , autor: Fugenbunt
Vloženo (editace)

a nedáme spíš srazík jako vždy? Benzina u motelu Atol(je to u Rudný) ;) ...jinak já mám dovču v práci napsanou sice s ebudeme balit na Djerbu, ale jet chceme pokud bude hezky

Editováno: , autor: Hensel
Vloženo
a nedáme spíš srazík jako vždy? Benzina u motelu Atol(je to u Rudný) ;) ...jinak já mám dovču v práci napsanou sice s ebudeme balit na Djerbu, ale jet chceme pokud bude hezky

No já jsem taky spíš pro rudnou to je takova klasika.. :palec2:

Vloženo

Já se na Plasy taky přidám, ale asi se nepřipojim na dálnici, ale až někne za Plzní směrem na Plasy jako loni.

A doufám, že tam bude větší účast než se tady píše, dyť je tam ta soutěž o nejpočetnější klub. ;)

Vloženo

fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi ;)

Vloženo
fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi ;)

a pak kdo je tu zrádce ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...