Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím všechny a dovolím si připomenout,že tuto sobotu t.j. 16.6.07 je tradiční a vždy povedený tuning sraz v Plasích u Plzně,je tradičně hojně navštěvován členy našeho octavia klubu :palec2: tentokráte půjde o pohár o největší počet klubových aut a myslím,že máme véééélikou šanci uspět,neřku-li vyhrát :palec2::) a dokázat,že jsme velký a super klub :palec2::)

záleží nyní na nás,jak se s tím popasujeme :):):)

pište zde kdo pojedete,at můžeme zajistit dobrý a velký plac :palec2:

já jedu 100% :palec2: jako vždy :p

jj :-))))

u me bohuzel spatenka na 90% nebudu

• Autor

hm super ,Vitto taky nejede :feve: jen tak dál.......

No já bych se měl dostavit. :)

4Sejis: Čau Jiříku, ještě by si mohl napsat jestli bude nějaký konvojek sanitek potažmo supů z benální pumpy. :)

Upraveno od Fugenbunt

já taky nejedu, tenhle víkend mám komlet plný

Ani ja nebudu pratele.. :(

Bohuzel nemuzu...firemni "soustredeni" ;-)

hm super ,Vitto taky nejede :feve: jen tak dál.......

bohuzel Jiří víš, že jak mile to trochu jde tak jedu...bohuzel budu tuto dobu na dovce v Třeboni tak jedine ze by jeblo v bedne a prijel bych z jihu...

• Autor

jak to tady čtu,zatím" super" :kuk::help:

• Autor

4Sejis: Čau Jiříku, ještě by si mohl napsat jestli bude nějaký konvojek sanitek potažmo supů z benální pumpy. :)

čágo Jiřino,já jedu a to 3 kousky :) sraz můžeme dát na 1.pumpě za Berounem na dálnici na Plzen cca 8 hod odjezd 8.30 směr Plasy

čágo Jiřino,já jedu a to 3 kousky :) sraz můžeme dát na 1.pumpě za Berounem na dálnici na Plzen cca 8 hod odjezd 8.30 směr Plasy

Myliš tu sjížděnou tusim ze OMW tesne za Berounem?

Upraveno od Fugenbunt

a nedáme spíš srazík jako vždy? Benzina u motelu Atol(je to u Rudný) ;) ...jinak já mám dovču v práci napsanou sice s ebudeme balit na Djerbu, ale jet chceme pokud bude hezky

Upraveno od Hensel

BLACK MOLLÁCI hlásí- jedem.koukám,že nás bude.to se jako klub ukážeme asi jako vždy.počasí má být dobré tak ,kde je chyba?jinak beru klidně pumpu v rudné.budu tam v 7.45h.možná dříve.

a nedáme spíš srazík jako vždy? Benzina u motelu Atol(je to u Rudný) ;) ...jinak já mám dovču v práci napsanou sice s ebudeme balit na Djerbu, ale jet chceme pokud bude hezky

No já jsem taky spíš pro rudnou to je takova klasika.. :palec2:

Já se na Plasy taky přidám, ale asi se nepřipojim na dálnici, ale až někne za Plzní směrem na Plasy jako loni.

A doufám, že tam bude větší účast než se tady píše, dyť je tam ta soutěž o nejpočetnější klub. ;)

jedu a sraz opět atol :p

jo jinak jsem mluvil s Garnym a tak brzo se mu taky nechce...přemýšlel jsem vyjet tak kolem 10 z Prahy

Taky bych dal odjezd v 10:00

Taky nemůžu, jedeme na minidovču a úplně opačným směrem...

Taky bych dal odjezd v 10:00

Takže tak 9:45 prijezd a 10:00:59 odjezd? :)

fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi ;)

fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi ;)

a pak kdo je tu zrádce ;)

no ty, protoze sis dovc neplanoval pred rokem, ja ucast na tom memorialu slibil uz loni :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.