Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jedu !!! Už se těším -_- Tak jen sem dej Jirko čas kdy v Rudny na Atolu a budu tam.

Snad pojede i Davon když u ž to je soused.... :w00t1:

Jedu !!! Už se těším -_- Tak jen sem dej Jirko čas kdy v Rudny na Atolu a budu tam.

Nejedu, kolega je nemocný, musím nach Wien :(

fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi ;)

Nejede předseda, to asi nevyhrajem :p

no ted to bude slabsi obecne si myslim :( jako klubove, ono uz to stejne neni co drif, ale tak kazdej obcas nemuze a seslo se nam t zrovna na plasy, skoda no :(

hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej :) sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe :))))

hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej :) sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe :))))

Ještě OC nic nevyhrál a už se staráš kde bude pohár, aby to nepřineslo smůlu :p

Nejedu, delam ted 4 dny a mam 2 dny volno... Musim se venovat rodine a mam tu spousta prace, nemam byt hotovy a nelezim hore kokotom jako Rob :D

Taky bych dal odjezd v 10:00

Takže tak 9:45 prijezd a 10:00:59 odjezd? :)

jasný :palec2:

no ty, protoze sis dovc neplanoval pred rokem, ja ucast na tom memorialu slibil uz loni :D

já už honím last minute asi měsíc

Hmm no tak koukam to nas moc nebude......

Take nejedu ... jsem v Reichu ... Myslel jsem ze to vyjde nejak rozumne, ale bohuzel ....

Ahoj,

rad pojedu, moc se tesim, prvni takovej sraz, na jaky pojedu.

Jen nevim, jestli Vam pomuzu s klubovym poharem, pac jsem clenem OC par dni a jeste nemam klubovou kartickuuuu :)

Kdyz tak sem vyveste, prosim, nejakou finalni domluvu, kde se chcete sejit, pridal bych se nekde po ceste...

Ahoj,

rad pojedu, moc se tesim, prvni takovej sraz, na jaky pojedu.

Jen nevim, jestli Vam pomuzu s klubovym poharem, pac jsem clenem OC par dni a jeste nemam klubovou kartickuuuu :)

Kdyz tak sem vyveste, prosim, nejakou finalni domluvu, kde se chcete sejit, pridal bych se nekde po ceste...

no myslím, že to vůbec neva, že jsi člen jen chvíli hlavně nesmíme zapomenout, že do OC se počítá i Frančesko lollol

• Autor

:plol nečekal jsi jinou odpověd,nejedeš,máš smolíka :p ................když už jsme u toho,tak tohle jsi věděl taky už minulý rok ;);) ,nebo se pletu ;) .......jednou jsi presidento a tak by jsi měl jít příkladem ;):) .............já mám taky lukrativnější kšeft a budu tam ;):)

:plol nečekal jsi jinou odpověd,nejedeš,máš smolíka :p ................když už jsme u toho,tak tohle jsi věděl taky už minulý rok ;);) ,nebo se pletu ;) .......jednou jsi presidento a tak by jsi měl jít příkladem ;):) .............já mám taky lukrativnější kšeft a budu tam ;):)

svatá pravda lollol

no dyk máš kšeft i tam ne ;)

Nejedu, delam ted 4 dny a mam 2 dny volno... Musim se venovat rodine a mam tu spousta prace, nemam byt hotovy a nelezim hore kokotom jako Rob :D

HMMMM tak nejedu,ležím doma jak říkal Davon. :(:( Včra sem si na motokárách roztrhnul nohu když na mě vlítla druhá motokára a rámem mě vzala přes koleno a holeň. 15 stehu a naraženina jako fík! <_<<_<

Sem pracovne od ctvrtka do nedele v Madarsku, takze bohuzel :(

• Autor
no dyk máš kšeft i tam ne ;)

jo za hubičku ;)

brepto tak se v sobotu uvidíme, ale tak brzo jako vy teda nepojedu tak mi koukejte držet fleka ne jako loni

• Autor
brepto tak se v sobotu uvidíme, ale tak brzo jako vy teda nepojedu tak mi koukejte držet fleka ne jako loni

se pokusím ;) já tam budu asi na 9.oo hod

chtělo by to pro celej klub ;)

• Autor
chtělo by to pro celej klub ;)

uvidím ;) zatím žádná sláva ;)

Tak kdo všecko pojede v těch 9:45 - 10 od toho Atolu??

mám chuť se na to vykašlat,když vidím ten zájem <_<

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.