Fugenbunt Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 mám chuť se na to vykašlat,když vidím ten zájem Hmm čteš mi myšlenky. Vypadá to vážně dost bledě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) Tak kdo všecko pojede v těch 9:45 - 10 od toho Atolu?? No viděl bych to zatim na sraz 9:45 - 10:00:59 na benzině Atol /Rudná/. MartinRS Cannon Hensel Black Molly Fugenbunt Garny Milouss?????? Teoreticky... Editováno: 14. Červen 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak kdo všecko pojede v těch 9:45 - 10 od toho Atolu?? No viděl bych to zatim na MartinRS Cannon Hensel Black Molly Fugenbunt Teoreticky... jedu taky... připiš si mně tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 jo a budu okolo 10 .hod u Atolu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tak sem dám seznam lidí,kteří tam budou Sejis Semi Fugenbunt Martin RS Gárny Hensel Black Molly Canon Rob ? Týráček Milouss SK 666 zatím 12 povedených kousků kdo dál at se dopíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe ))) já nečekal jsi jinou odpověd,nejedeš,máš smolíka ................když už jsme u toho,tak tohle jsi věděl taky už minulý rok ,nebo se pletu .......jednou jsi presidento a tak by jsi měl jít příkladem .............já mám taky lukrativnější kšeft a budu tam necekal bych ze si ho ukradne nekdo jinej nez ty jirko uz te trochu znam jinak rok dopredu sem maximalne slibil to kam jedu, ne to ze rpesne v ten den budou plasy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 chozeni prikladem je jezka vec ale ne vzdycky to jde, zajimalo by me komu by se to chtelo delat misto me, kdyz z budes mit pohar a pysnit se s nim tak bys to mohl vzit za me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 chozeni prikladem je jezka vec ale ne vzdycky to jde, zajimalo by me komu by se to chtelo delat misto me, kdyz z budes mit pohar a pysnit se s nim tak bys to mohl vzit za me asi takhle,pokud se zadaří,tak ho za tebe přeberu a dám,to ti je asi jasné,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 hodnej jirik dostane pusu (ale asi ne ode me ) hlavne at je to tam fajn jako obvykle at neprijedou nejaky pitomecci za fotky pak budu rad a kometar taky dal bych to na OC a hlavne drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tak sem dám seznam lidí,kteří tam budou Sejis Semi Fugenbunt Martin RS Gárny Hensel Black Molly Canon Rob ? Týráček Milouss SK 666 zatím 12 povedených kousků kdo dál at se dopíše HMMMM tak nejedu,ležím doma jak říkal Davon. Včra sem si na motokárách roztrhnul nohu když na mě vlítla druhá motokára a rámem mě vzala přes koleno a holeň. 15 stehu a naraženina jako fík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Tak nas to s Petou moc mrzi, ale bohuzel letos na prvni Plasy nepojedem. Posilam za sebe aspon nahradu, pojede muj mladej s bratrancem a mozna pojedou s vama od Rudne. Maji pro zmenu taky stribrnou octu a stejna svetla vzadu jako ja, takze je to proste takova nahrada za me a za Petu.Tak koukejte poradne dokumentovat at z toho taky neco mame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Tak nas to s Petou moc mrzi, ale bohuzel letos na prvni Plasy nepojedem. Posilam za sebe aspon nahradu, pojede muj mladej s bratrancem a mozna pojedou s vama od Rudne. Maji pro zmenu taky stribrnou octu a stejna svetla vzadu jako ja, takze je to proste takova nahrada za me a za Petu.Tak koukejte poradne dokumentovat at z toho taky neco mame. míííílášky co se dějé,to mě moc mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 hodnej jirik dostane pusu (ale asi ne ode me ) hlavne at je to tam fajn jako obvykle at neprijedou nejaky pitomecci za fotky pak budu rad a kometar taky dal bych to na OC a hlavne drzim palce je to sraz na pohodu,to víš,budeme se snažit co to půjde nějak mi tento sraz přirostl k srdci ze všech nejvíc a tak se angažuji, ale řeknu ti,nějak mi to bere chut do dalších akcí,to se nás sejde víc na pumpách po Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 vy to vsichni vidite moc tragicky...v chabrech nas bylo tri zadky, minule na plasech a podobne taky, hold jednou to nevyjde kdyby me melo brat elan do srazu a do OC kazdy takovyhle odmitnuti nebo prkotina taxem se na to daaaavno vysral ) kaslete na to, kdyz je to o pohode tak si udelate pohodicku i kdyz as bude min, dyt to driv slo taky, ja myslim ze priste se to zase sjede...nas jede do hradce taky jen par a pojedeme, proste abysme se videli, kdyz uz muzeme. kaslal bych na to ze clenu je 350 a jezdi porad stejnych vice ci mene 40 lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 vy to vsichni vidite moc tragicky...v chabrech nas bylo tri zadky, minule na plasech a podobne taky, hold jednou to nevyjdekdyby me melo brat elan do srazu a do OC kazdy takovyhle odmitnuti nebo prkotina taxem se na to daaaavno vysral ) kaslete na to, kdyz je to o pohode tak si udelate pohodicku i kdyz as bude min, dyt to driv slo taky, ja myslim ze priste se to zase sjede...nas jede do hradce taky jen par a pojedeme, proste abysme se videli, kdyz uz muzeme. kaslal bych na to ze clenu je 350 a jezdi porad stejnych vice ci mene 40 lidi Nemůžou být všichni všude, to je přece jasný. A někdo je holt člen aktivnější, někdo pasivnější a srazy ho třeba neberou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 nejlepsi jsou besidky na tohle...rikam to porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 zajistil jsem cca 15 míst v horní části,jako vždy víc už udělat nemohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 ale můžeš jenže se ti nechce běda jak zase budu stát někde bokem tak se otočím a jedu domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 ale můžeš jenže se ti nechce běda jak zase budu stát někde bokem tak se otočím a jedu domů specielně tobě držím vedle sebe to víš combi je combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja nejedu tak aby ste se mnou nepocitali . Dnes v noci odjizdim na dovcu. Takze jenom drzim palce aby vysel pohar za nejvice clubovych aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ja nejedu tak aby ste se mnou nepocitali . Dnes v noci odjizdim na dovcu. Takze jenom drzim palce aby vysel pohar za nejvice clubovych aut. na pohár zapomente.................za cca 9 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Vypadato, ze pojedu taky, budu se snazit byt u Atolu pred desatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 no nic,zájem obrovský tak zítra v Plasech,třeba někdo překvapí,myslým v dobrém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ahoj, kdybych nebyl v 10:00 u Atolu, tak pojedu ze severu od Rakovnika. Nechcete dat jeste nejaky druhy pripojny bod blizko Plasu, prosim? Celkem rad bych stal pobliz Vas Dik Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Po zralé úvaze jsem dospěl k závěru že NEJEDU.. Má chcát a navíc když vidím tu účast .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.