Červen 15, 200718 r Ahoj, kdybych nebyl v 10:00 u Atolu, tak pojedu ze severu od Rakovnika.Nechcete dat jeste nejaky druhy pripojny bod blizko Plasu, prosim? Celkem rad bych stal pobliz Vas Dik Mila Mílo pdoel modroblika nás tam dyžtak najdeš, ale většinou se stavujeme v Tescu v Plzni tak nevím..jo jinak Jířo a co FOX ten na seznamu je?
Červen 15, 200718 r PŘIPOJÍM SE K SEJDOVI A JEDU V 8H.Pokud to bude tak super jak účast valím odpoledne domů.Tak zítra čauky
Červen 17, 200718 r tý jak tam stála ta modrá okta jsem si ani nevšiml toho předku to měl světla z bmw či co ne okta světla bmw?
Červen 17, 200718 r tý jak tam stála ta modrá okta jsem si ani nevšiml toho předku to měl světla z bmw či co ne okta světla bmw? JJ vypadalo to tak.
Červen 17, 200718 r tý jak tam stála ta modrá okta jsem si ani nevšiml toho předku to měl světla z bmw či co ne okta světla bmw? To je Octavka???????
Červen 18, 200718 r To je Octavka??????? Jasně že je to oktavka chtěl jsem jí vyfotit i ze zadu, ale byla tam moc tma, kdo byl chápe. Upraveno Červen 18, 200718 r od Fugenbunt
Červen 18, 200718 r Autor tak malé ohlédnutí za srazem,z mého pohledu sraz byl opět super ,velký dík všem kdo dorazil včetně nováčků ,ale to nestačilo na kýžený POHÁR bohužel vyhrál VW klub a za ním Seat klub a Octavia klub ?????? s odřenými zády 3 a tudíž kulové,nemusím popisovat,že jsem byl rozladěn a o Frančeskovi ani nemluvě a to zbytek zúčastněných kluků také nemluvě........ snad malá záplata v podobě nočního tuningu. Sejis 1.místo Semi 108 3.místo /první pohár / gratuluji fotky dodám
Červen 18, 200718 r nestačilo na kýžený POHÁR bohužel vyhrál VW klub a za ním Seat klub a Octavia klub ?????? s odřenými zády 3 a tudíž kulové,nemusím popisovat,že jsem byl rozladěn a o Frančeskovi ani nemluvě a to zbytek zúčastněných kluků také nemluvě........ snad malá záplata v podobě nočního tuningu. Sejis 1.místo Semi 108 3.místo /první pohár / gratuluji Tam snad vic klubů ani nebylo ne? Dyt si rikal ze soutěžit nebudeš? Upraveno Červen 18, 200718 r od Fugenbunt
Červen 18, 200718 r Autor nestačilo na kýžený POHÁR bohužel vyhrál VW klub a za ním Seat klub a Octavia klub ?????? s odřenými zády 3 a tudíž kulové,nemusím popisovat,že jsem byl rozladěn a o Frančeskovi ani nemluvě a to zbytek zúčastněných kluků také nemluvě........ snad malá záplata v podobě nočního tuningu. Sejis 1.místo Semi 108 3.místo /první pohár / gratuluji Tam snad vic klubů ani nebylo ne? Dyt si rikal ze soutěžit nebudeš? nechal jsem se vyhecovat
Červen 18, 200718 r neodolal vid sejdo..no snad na podzimní bude více lidi, aby ten pohár byl u nás v klubu
Červen 18, 200718 r Autor neodolal vid sejdo..no snad na podzimní bude více lidi, aby ten pohár byl u nás v klubu možná
Červen 18, 200718 r Ahoj panove, diky ze jsem mohl jet s Vama od te pumpy, mohl se postavit vedle Vas, me auto se tetelilo blahem Rad jsem se s nekterymi seznamil, s temi, se kterymi jsem to nestihl se omlouvam, snad priste a doufam, ze to bude brzy. Odpoledne uz mne z tech vsech decibelu trochu dunelo v hlave .. je s podivem, co jsou nekteri nadsenci schopni narvat do auta. Videl jsem hodne inspirace, ale zaroven hodne "nedodelaneho" ... leckde byla zajimava myslenka nejakeho reseni, ale nedotazena do konce ... skoda. V kazdem pripade Vy, co jste stali v te jedne rade jako Sejis, mate krasna auta a mate za to muj obdiv. Fotek mam taky par, ale nejsou o nic lepsi ani horsi, nez ktere uz zde jsou vystavene. Mila
Červen 18, 200718 r me stve ze jsem nebyl...a doufam ze na druhy letosni to vyjde a pojedu taky Taky bych už konečně vyrazil někam dál!!! Škola mi začíná zase v říjnu, tak doufám, že se v září někam vypravím!!! Není to lehký přes týden makat a přes víkendy sedět zavřenej a poslouchat nezáživný věci!!!
Červen 18, 200718 r Autor dej je sem Milo...jinak hodně z nás je rádo, že jsme tě poznali přesně jak říká Henslík
Červen 18, 200718 r dej je sem Milo...jinak hodně z nás je rádo, že jsme tě poznali přesně jak říká Henslík Taky bych to tak nějak napsal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.