Přejít na obsah

Co je treba zapojit ?

Doporučené příspěvky

Predelavam audio a menim symphony za jine radio. Nicmene jelikoz mam maxika tak chci schovat symphony nekam do kufru a nechat ho tam aby se zaplo s klickem v zapalovani a zobrazovalo na displeji alespon neco {polovina displeje mrtva vypada osklive ;D ]

Co je potreba natahnout ? Abych netahal zbytecne vsechny kabely z isa a mini isa. Repro je jasny, to pujde z noveho radia. Napajeni taky.

Ale co vsechno z toho mini iso aby se rozsvitil maxik na plno ?? Snad sem to popsal nejak srozumitelne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Predelavam audio a menim symphony za jine radio. Nicmene jelikoz mam maxika tak chci schovat symphony nekam do kufru a nechat ho tam aby se zaplo s klickem v zapalovani a zobrazovalo na displeji alespon neco {polovina displeje mrtva vypada osklive ;D ]

Co je potreba natahnout ? Abych netahal zbytecne vsechny kabely z isa a mini isa. Repro je jasny, to pujde z noveho radia. Napajeni taky.

Ale co vsechno z toho mini iso aby se rozsvitil maxik na plno ?? Snad sem to popsal nejak srozumitelne :)

No srozumitelny to je...ale to nemeni nic na tom ze je to zvlastni :-) Budes muset zapojit stale plus 12V, k tomu spinane plus 12V (S kontakt pri zapnuti klicku), pak radio ukostrit - na ISO konektoru bude minus a hlavne komunikaci s DOTem. Zalezi jesi mas 3-dratovou verzi, ktera se pripoji rovnou k budikum nebo verzi ktera se pripojuje k CAN. Kazdopadne nejjednodussi bude rozbocit kabliky co ti vedou k radiu, do radia co budes mit v kufru nemusis privest repro a podsviceni jinak vse - bez toho by maxik byl zhasly.

Odkaz ke komentáři

aby chytalo RDS a zobrazovalo na maxiku treba aj antenu!

pri vsetkej ucte je to napad na pikacu. ja som jazdil 1/2 roka bez radia a ta zhasnuta horna 1/3 ma nestvala natolko aby som ju nejako nasilu rozsvietil. rozumnejsie je urobit si podla schemy na netu "udelatko" ktore dokaze pisat na maxik a tak by som si tam dal radsej nejaky text. texty sa mozu aj menit, aby sa ti to nevypalilo pri dlhsej jazde na sietnicu oka. :p

Odkaz ke komentáři

aby chytalo RDS a zobrazovalo na maxiku treba aj antenu!

pri vsetkej ucte je to napad na pikacu. ja som jazdil 1/2 roka bez radia a ta zhasnuta horna 1/3 ma nestvala natolko aby som ju nejako nasilu rozsvietil. rozumnejsie je urobit si podla schemy na netu "udelatko" ktore dokaze pisat na maxik a tak by som si tam dal radsej nejaky text. texty sa mozu aj menit, aby sa ti to nevypalilo pri dlhsej jazde na sietnicu oka. :p

:palec2: Ale jinak to udělátko je super :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
... rozumnejsie je urobit si podla schemy na netu "udelatko" ktore dokaze pisat na maxik a tak by som si tam dal radsej nejaky text. texty sa mozu aj menit, aby sa ti to nevypalilo pri dlhsej jazde na sietnicu oka. :p

Něco takového existuje? Nebyl by návod, nebo alespoň nějaký odkaz..? To by mně docela zajímalo...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...