fanous Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Predelavam audio a menim symphony za jine radio. Nicmene jelikoz mam maxika tak chci schovat symphony nekam do kufru a nechat ho tam aby se zaplo s klickem v zapalovani a zobrazovalo na displeji alespon neco {polovina displeje mrtva vypada osklive ;D ] Co je potreba natahnout ? Abych netahal zbytecne vsechny kabely z isa a mini isa. Repro je jasny, to pujde z noveho radia. Napajeni taky. Ale co vsechno z toho mini iso aby se rozsvitil maxik na plno ?? Snad sem to popsal nejak srozumitelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 CAN nebo naCAN symphony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Predelavam audio a menim symphony za jine radio. Nicmene jelikoz mam maxika tak chci schovat symphony nekam do kufru a nechat ho tam aby se zaplo s klickem v zapalovani a zobrazovalo na displeji alespon neco {polovina displeje mrtva vypada osklive ;D ]Co je potreba natahnout ? Abych netahal zbytecne vsechny kabely z isa a mini isa. Repro je jasny, to pujde z noveho radia. Napajeni taky. Ale co vsechno z toho mini iso aby se rozsvitil maxik na plno ?? Snad sem to popsal nejak srozumitelne No srozumitelny to je...ale to nemeni nic na tom ze je to zvlastni :-) Budes muset zapojit stale plus 12V, k tomu spinane plus 12V (S kontakt pri zapnuti klicku), pak radio ukostrit - na ISO konektoru bude minus a hlavne komunikaci s DOTem. Zalezi jesi mas 3-dratovou verzi, ktera se pripoji rovnou k budikum nebo verzi ktera se pripojuje k CAN. Kazdopadne nejjednodussi bude rozbocit kabliky co ti vedou k radiu, do radia co budes mit v kufru nemusis privest repro a podsviceni jinak vse - bez toho by maxik byl zhasly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 aby chytalo RDS a zobrazovalo na maxiku treba aj antenu! pri vsetkej ucte je to napad na pikacu. ja som jazdil 1/2 roka bez radia a ta zhasnuta horna 1/3 ma nestvala natolko aby som ju nejako nasilu rozsvietil. rozumnejsie je urobit si podla schemy na netu "udelatko" ktore dokaze pisat na maxik a tak by som si tam dal radsej nejaky text. texty sa mozu aj menit, aby sa ti to nevypalilo pri dlhsej jazde na sietnicu oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 aby chytalo RDS a zobrazovalo na maxiku treba aj antenu! pri vsetkej ucte je to napad na pikacu. ja som jazdil 1/2 roka bez radia a ta zhasnuta horna 1/3 ma nestvala natolko aby som ju nejako nasilu rozsvietil. rozumnejsie je urobit si podla schemy na netu "udelatko" ktore dokaze pisat na maxik a tak by som si tam dal radsej nejaky text. texty sa mozu aj menit, aby sa ti to nevypalilo pri dlhsej jazde na sietnicu oka. Ale jinak to udělátko je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 ... rozumnejsie je urobit si podla schemy na netu "udelatko" ktore dokaze pisat na maxik a tak by som si tam dal radsej nejaky text. texty sa mozu aj menit, aby sa ti to nevypalilo pri dlhsej jazde na sietnicu oka. Něco takového existuje? Nebyl by návod, nebo alespoň nějaký odkaz..? To by mně docela zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.