danhal Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ahojte, v prvom rade sa chcem ospravedlnit, ze zakladam ten isty prispevok dva krat, ale v sekcii poruchy sa nic nedeje tak to chcem napisat sem. Mam octaviu 98, mam problem s vodicovym elektrickym oknom, moj typ bol na riadiacu jednotku okien, ktoru som vymenil avsak okno nadalej nechodi, vyskusal som ju u kamarata u neho bezi super tak ako ma. Motorcek som vybral a po napojeni na napetie 12V ide a po prepolovani ide aj druhym smerom. Prepipal som celu kabelaz od riadiacej ku motorceku aj kontakty su vporiadku.Motorcek sa mi zda byt v poriakdu, no musim ho este vyskusat u kamarata nech som si 100% isty. nasiel som na jednej scheme ze pod pakcou na otvaranie kapoty je akesi napajanie el.okna, centralu, a tie kable som chcel pomerat skontrolovat, po pripade precistit, no neviem to rozobrat. Takmer vsetko co ma napadlo som popisal uz tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24757 pridam este obrazok toho o com som pisal, za kadzu pomoc, radu alebo napad DAKUJEM! danhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) tak jsem našel tvůj starý příspěvek. Zkus ještě napojit motorek na kamarádovo vedení. Možná by něco ukázala i diagnostika, jestli máš tu možnost, zkus to. Editováno: 12. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhal Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Problem vyrieseny, v tom nakrese, ktory som sem pridal som na konektore zmeral 12V na cervenohnedom kabli a na druhej strane toho kabla pri RJ okien nebolo 12V preto som natiahol novych 12V na novom kabli do dveri a okno beha hore dole ako kedysi. Styri mesiace rozmyslania rozoberania a kupovania novej RJ okien, noveho motorceka a potom som zistil, ze vsetko stare som mal dobre a poondany kabel mi haproval. Inac su dost hrube tie kable a celkom dobre spravene, preto nerozumiem ako sa mohol poskodit. No nevadi, hlavne ze uz to beha! danhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.