Přejít na obsah

Lakovna v okolí Liberce

broad

Doporučené příspěvky

Zdravím,

potřeboval bych tip na dobrou lakovnu v okolí Liberce, máte někdo zkušenost?

Chci si nechat dát do nového laku přední nárazník na O1. Je to ten typ co je celý v laku - bez spodního černého plastového spoileru.

Spodní roh nárazníku (u kola) se ohnul o kámen směrem dovnitř, barva popraskala a spodní hrana nárazníku je úplně odřená až na plast (odloupaný plnič)... Jinak je to bez dalšího poškození kromě jedné ďupky (průměr 4 mm, až na plnič).

Cca před rokem to původní majitel nechával celý lakovat :( , takže to už je jednou dělaný.

Je to facelift 2000, barva zelená natur metalíza. Jakou odhadujete cenu, když to sám odstrojím a přivezu jen díl?

Díky za rady a doporučení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

Chci si nechat dát do nového laku přední nárazník na O1. Je to ten typ co je celý v laku - bez spodního černého plastového spoileru.

Spodní roh nárazníku (u kola) se ohnul o kámen směrem dovnitř, barva popraskala a spodní hrana nárazníku je úplně odřená až na plast (odloupaný plnič)... Jinak je to bez dalšího poškození kromě jedné ďupky (průměr 4 mm, až na plnič).

Cca před rokem to původní majitel nechával celý lakovat :( , takže to už je jednou dělaný.

Je to facelift 2000, barva zelená natur metalíza. Jakou odhadujete cenu, když to sám odstrojím a přivezu jen díl?

Já mám zkušenost s Autoservis Luca, jsou hned vedle Elcar Nissan. Nárazník ti udělají odhadem za 2 tis.

http://www.autoservisluca.com/lakovna.html

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

nechal jsem si strikat naraznik za 1500,- u jednoho manika ve smrzovce ,nejsem otamtud takze ti adresu nereknu je to ,ale cca 500 metru od centra po hlavni smer tanvald.

Naraznik pekne strikly + oprava skrabancu nic neni poznat,ale ja bych tam radsi jel autem abys pak nemel jiny odstin.

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Já mám nejlepší zkušenost s panem Strakou z Jablonce nad Nisou, stříkal mi celej zadní bok u OI combi dál mi stříkal zrcátko tátovi křídlo OII RS a naprosto v pohodě ani mi to nepřišlo tak drahý, když mi dělal ten bok tak mi nedělal ani zástřik a nebylo to vůbec poznat kde je novej lak a kde starej jinak sídlí ve Vzdušné uličce hned vedle firmy PAS Jablonec

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...