broad Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Zdravím, potřeboval bych tip na dobrou lakovnu v okolí Liberce, máte někdo zkušenost? Chci si nechat dát do nového laku přední nárazník na O1. Je to ten typ co je celý v laku - bez spodního černého plastového spoileru. Spodní roh nárazníku (u kola) se ohnul o kámen směrem dovnitř, barva popraskala a spodní hrana nárazníku je úplně odřená až na plast (odloupaný plnič)... Jinak je to bez dalšího poškození kromě jedné ďupky (průměr 4 mm, až na plnič). Cca před rokem to původní majitel nechával celý lakovat , takže to už je jednou dělaný. Je to facelift 2000, barva zelená natur metalíza. Jakou odhadujete cenu, když to sám odstrojím a přivezu jen díl? Díky za rady a doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 počítej kolem 3000... a dobře stříkají v Osečný u Českého Dubu. Měl jsem tam RS nárazník a udělal to fakt moc hezky... ale žádná láce teda... holt stříkat plasty je celkem věda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Zdravím,potřeboval bych tip na dobrou lakovnu v okolí Liberce, máte někdo zkušenost? Chci si nechat dát do nového laku přední nárazník na O1. Je to ten typ co je celý v laku - bez spodního černého plastového spoileru. Spodní roh nárazníku (u kola) se ohnul o kámen směrem dovnitř, barva popraskala a spodní hrana nárazníku je úplně odřená až na plast (odloupaný plnič)... Jinak je to bez dalšího poškození kromě jedné ďupky (průměr 4 mm, až na plnič). Cca před rokem to původní majitel nechával celý lakovat , takže to už je jednou dělaný. Je to facelift 2000, barva zelená natur metalíza. Jakou odhadujete cenu, když to sám odstrojím a přivezu jen díl? Díky za rady a doporučení. Já mám zkušenost s Autoservis Luca, jsou hned vedle Elcar Nissan. Nárazník ti udělají odhadem za 2 tis. http://www.autoservisluca.com/lakovna.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vigel Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Zdravím,potřeboval bych tip na dobrou lakovnu v okolí Liberce, máte někdo zkušenost? Chci si nechat dát do nového laku přední nárazník na O1. Je to ten typ co je celý v laku - bez spodního černého plastového spoileru. Spodní roh nárazníku (u kola) se ohnul o kámen směrem dovnitř, barva popraskala a spodní hrana nárazníku je úplně odřená až na plast (odloupaný plnič)... Jinak je to bez dalšího poškození kromě jedné ďupky (průměr 4 mm, až na plnič). Cca před rokem to původní majitel nechával celý lakovat , takže to už je jednou dělaný. Je to facelift 2000, barva zelená natur metalíza. Jakou odhadujete cenu, když to sám odstrojím a přivezu jen díl? Díky za rady a doporučení. nechal jsem si strikat naraznik za 1500,- u jednoho manika ve smrzovce ,nejsem otamtud takze ti adresu nereknu je to ,ale cca 500 metru od centra po hlavni smer tanvald. Naraznik pekne strikly + oprava skrabancu nic neni poznat,ale ja bych tam radsi jel autem abys pak nemel jiny odstin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1L7 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Firma HALALA Hrádek nad Nisou (Chotyně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Já mám nejlepší zkušenost s panem Strakou z Jablonce nad Nisou, stříkal mi celej zadní bok u OI combi dál mi stříkal zrcátko tátovi křídlo OII RS a naprosto v pohodě ani mi to nepřišlo tak drahý, když mi dělal ten bok tak mi nedělal ani zástřik a nebylo to vůbec poznat kde je novej lak a kde starej jinak sídlí ve Vzdušné uličce hned vedle firmy PAS Jablonec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 já měl auto za železným brodem směrem na semily 50°38'8.893"N, 15°16'37.226"E taky šikovní kluci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.