tomina Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Moje Octa je r.v. 2000 a od prvniho leta mam problemy s klimatizaci. Prvni dve opravy byly v zaruce pak uz sem jen platil a platil. Kdyz je venku kolem 30stupnu a vic a jedu v zacpe nebo uplne stojim zacne se prehrivat kapalina v klimosce a klimatizace prestane chladit a kompresor se jen vypina a zapina. Vymenili mi ventilator, nosnik na baterce - pojistkovy blok, nekolikrat mi cistili kapalinu klimosky a jeji utroby a nakonec opravovali jednotku dochlazovani. Celkem me ta sranda stala pres 10 000Kč a ted uz sem si myslel ze vsechno funguje jak ma. Vcera sem byl ale v Praze a jel sem zacpanou magistralou a teplomer ukazoval 34stupnu. V tu chvili zacal opet vibrovat kompresor a prestalo to chladit. Po nekolika kilometrech sem chtel zastavit, otocil sem klickem v zapalovani a vyndal sem ho ze spinacky, koukam jak blazen kdyz vidim ze motor porad bezi, budiky porad ukazovali, klimatronik svitil ale nechladil a auto se chovalo jako bych mel otocenej klic v zapalovani ale ja ho mel v ruce. Tak sem ho chcipnul jak traktor - za 5 a s brzdou spojka. Nastartovat uz ale neslo. Tak sem odpojil baterku a za chvili zapojil. Pak uz se auto chovalo skoro normalne nastartovat slo a chcipnout taky, najel sem s nim este tak 100km s nekolik starty a v pohode, jen klimatronik vubec nesvitil - vyhorela pojistka. Pripada mi to jako by climatronik pretizil komunikaci mezi jednotkami a spinaci skrinka nemohla dat impuls r.j. motoru aby chcipla motor, ale co s tim delat to nevim. Chtel sem s autem jet do Francie ale asi si to rozmyslim. Kazdopadne me Skoda a.s. a jeji servis uz SE**. Za tech 6let co ho mam sem vystridal dva servisy a jednani vsude stejny hned neco menej a ja jenom platim. Dostali me pri posledni vymene oleje kdy mi nalili cca o 5mm vic oleje nad risku MAX na merce, kdyz sem tam za 14dni byl rekli mi, ze je to normalni a ze tam davaj schvalne radsi o neco vice nez mene...ziral sem na nej s otevrenou hubou...tuhle odpoved sem opravdu necekal. Dneska sem volal do Boleslavi mluvil sem s nejakou zenskou slibila ze se spojej s Horejskem kde ted auto mam a tu opravu vyresej spolu popripade si auto odvezou do Boleslavi. Nevim jestli to patri zrovna do tyhle diskuze, ale kazdopadne je neco poblbanyho v elektrice a zrejme uz od vyroby a je nevim co s tim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Moje Octa je r.v. 2000 a od prvniho leta mam problemy s klimatizaci. Prvni dve opravy byly v zaruce pak uz sem jen platil a platil. Kdyz je venku kolem 30stupnu a vic a jedu v zacpe nebo uplne stojim zacne se prehrivat kapalina v klimosce a klimatizace prestane chladit a kompresor se jen vypina a zapina. Vymenili mi ventilator, nosnik na baterce - pojistkovy blok, nekolikrat mi cistili kapalinu klimosky a jeji utroby a nakonec opravovali jednotku dochlazovani. Celkem me ta sranda stala pres 10 000Kč a ted uz sem si myslel ze vsechno funguje jak ma. Vcera sem byl ale v Praze a jel sem zacpanou magistralou a teplomer ukazoval 34stupnu. V tu chvili zacal opet vibrovat kompresor a prestalo to chladit. Po nekolika kilometrech sem chtel zastavit, otocil sem klickem v zapalovani a vyndal sem ho ze spinacky, koukam jak blazen kdyz vidim ze motor porad bezi, budiky porad ukazovali, klimatronik svitil ale nechladil a auto se chovalo jako bych mel otocenej klic v zapalovani ale ja ho mel v ruce. Tak sem ho chcipnul jak traktor - za 5 a s brzdou spojka. Nastartovat uz ale neslo. Tak sem odpojil baterku a za chvili zapojil. Pak uz se auto chovalo skoro normalne nastartovat slo a chcipnout taky, najel sem s nim este tak 100km s nekolik starty a v pohode, jen klimatronik vubec nesvitil - vyhorela pojistka. Pripada mi to jako by climatronik pretizil komunikaci mezi jednotkami a spinaci skrinka nemohla dat impuls r.j. motoru aby chcipla motor, ale co s tim delat to nevim. Chtel sem s autem jet do Francie ale asi si to rozmyslim. Kazdopadne me Skoda a.s. a jeji servis uz SE**. Za tech 6let co ho mam sem vystridal dva servisy a jednani vsude stejny hned neco menej a ja jenom platim. Dostali me pri posledni vymene oleje kdy mi nalili cca o 5mm vic oleje nad risku MAX na merce, kdyz sem tam za 14dni byl rekli mi, ze je to normalni a ze tam davaj schvalne radsi o neco vice nez mene...ziral sem na nej s otevrenou hubou...tuhle odpoved sem opravdu necekal. Dneska sem volal do Boleslavi mluvil sem s nejakou zenskou slibila ze se spojej s Horejskem kde ted auto mam a tu opravu vyresej spolu popripade si auto odvezou do Boleslavi. Nevim jestli to patri zrovna do tyhle diskuze, ale kazdopadne je neco poblbanyho v elektrice a zrejme uz od vyroby a je nevim co s tim :-( [/quote A neni problem ve spinacce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 A neni problem ve spinacce ? ta spínačka by to být mohla, a což takle to čidlo na klimatrubce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Spinacka to nebude, klima blbne uz 6 let a problem se startovanim byl az ted a jen jednou a zrovna v dobe kdy vyhorela pojistka u klima. Takze bych to zase svedl na klimosku. Jesi je to cidlem tak by me to stvalo... Klimatizace byla jeste v ramci zaruky komplet rozebrana a prekontrolovana i motor byl venku a na nic neprisli. Ted to ma na starost Boleslav tak snad neco konecne udelaj :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak tenhle problem Ti vazne nezavidim...a uz vubec ne nutnost handrkovani se autor.sevisem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.