beetlejuice Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic? Vzdyt je to jen padesatnik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jinak muzes zkusit vyndat sedacku...to ho urcite najdes!! (Pokud tam je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice?? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beetlejuice Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice?? H. jasne, ze o ty kolejnice :-( to snad nemyslis vazne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tak to bude nejlepsi vyndat sedacku!! Co by clovek pro 50h neudelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Hod tam jeste jeden, at je tam cela koruna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 tak to snad poznáš jestli ti zapadnul do kolejnice ne? posuneš sedacku dozadu a dopředu v pohodě? pak v kolejnici neni a na celej padesátník bych se vysral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martínek Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic? Napiš sem číslo účtu, věřím že ti ho poctivý nálezce zašle! www.martinek-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jilek Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Docela ti rozumím. Mně před lety ještě u staré Oct. zapadla v Chorvatsku pod sedačku řidiče mince 5 kuna, což byl tehdy zajímavý obnos. Hledal jsem ji, taky spíš pro pořádek, jsou tam kabely od vyhřívání sedaček, ty kolejničky a tak. Minci jsem už nikdy nenašel a auto jsem po pár letech tak prodal. Tak nevím, třeba to ty Octavie "žerou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Hod tam jeste jeden, at je tam cela koruna To jo, ať už se to vyplatí vyndávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 jako malé děti jste taky dávali mince na koleje, aby nám je rozjel vlak... ale kolejnice pod sedačkou, to by mě nenapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha! Tak to ji potom zarazil kapesné, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha! Takovej "Nezvratnej osud"!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.