Publikováno Červen 19, 200718 r Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic?
Červen 19, 200718 r Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic? Vzdyt je to jen padesatnik!!
Červen 19, 200718 r Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice?? H.
Červen 19, 200718 r Autor Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice?? H. jasne, ze o ty kolejnice :-( to snad nemyslis vazne :-)
Červen 20, 200718 r tak to snad poznáš jestli ti zapadnul do kolejnice ne? posuneš sedacku dozadu a dopředu v pohodě? pak v kolejnici neni a na celej padesátník bych se vysral
Červen 20, 200718 r Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic? Napiš sem číslo účtu, věřím že ti ho poctivý nálezce zašle! www.martinek-auto.cz
Červen 20, 200718 r Docela ti rozumím. Mně před lety ještě u staré Oct. zapadla v Chorvatsku pod sedačku řidiče mince 5 kuna, což byl tehdy zajímavý obnos. Hledal jsem ji, taky spíš pro pořádek, jsou tam kabely od vyhřívání sedaček, ty kolejničky a tak. Minci jsem už nikdy nenašel a auto jsem po pár letech tak prodal. Tak nevím, třeba to ty Octavie "žerou".
Červen 20, 200718 r Hod tam jeste jeden, at je tam cela koruna To jo, ať už se to vyplatí vyndávat...
Červen 24, 200718 r jako malé děti jste taky dávali mince na koleje, aby nám je rozjel vlak... ale kolejnice pod sedačkou, to by mě nenapadlo...
Červen 25, 200718 r Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha!
Červen 25, 200718 r Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha! Tak to ji potom zarazil kapesné, ne ?
Červenec 9, 200718 r Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha! Takovej "Nezvratnej osud"!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.