Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic?

Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic?

:D Vzdyt je to jen padesatnik!! ;)

Jinak muzes zkusit vyndat sedacku...to ho urcite najdes!! (Pokud tam je)

Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice??

:)

H.

• Autor
Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice??

:)

H.

jasne, ze o ty kolejnice :-( to snad nemyslis vazne :-)

Tak to bude nejlepsi vyndat sedacku!! ;) Co by clovek pro 50h neudelal... :smich:

Hod tam jeste jeden, at je tam cela koruna :kol-138:

tak to snad poznáš jestli ti zapadnul do kolejnice ne? posuneš sedacku dozadu a dopředu v pohodě? pak v kolejnici neni a na celej padesátník bych se vysral

Napiš sem číslo účtu, věřím že ti ho poctivý nálezce zašle!

www.martinek-auto.cz

Docela ti rozumím. Mně před lety ještě u staré Oct. zapadla v Chorvatsku pod sedačku řidiče mince 5 kuna, což byl tehdy zajímavý obnos. Hledal jsem ji, taky spíš pro pořádek, jsou tam kabely od vyhřívání sedaček, ty kolejničky a tak. Minci jsem už nikdy nenašel a auto jsem po pár letech tak prodal. Tak nevím, třeba to ty Octavie "žerou".

Hod tam jeste jeden, at je tam cela koruna :kol-138:

To jo, ať už se to vyplatí vyndávat... ;)

jako malé děti jste taky dávali mince na koleje, aby nám je rozjel vlak... ale kolejnice pod sedačkou, to by mě nenapadlo... :palec2:

Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha!

Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha!

Tak to ji potom zarazil kapesné, ne ? ;);)

• 2 týdny později...
:D

Takovej "Nezvratnej osud"!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.