Publikováno Červen 20, 200718 r Ahojte. Chcem sa opýtať, či sa to dá opraviť alebo treba kúpiť nový motorček, či čo mi to robí. Keď zamknem diaľkovým, alebo z kufra alebo zo spolujazdcovej strany dvere, tak sa mi niekedy dobre a niekedy zle zamknú vodičove dvere. ten cuplík mi beha hore, dole, alebo sa dá úplne hore a potom do stredu a neotvorím dvere. to isté robí aj pri otváraní. otvorím diaľkovým, ale dotiahnuť musím kľúčom a naopak. Koľko stojí tá sprostosť, čo mi to robí?? Ďakujem za radu. ahojte
Červen 20, 200718 r Ahojte. Chcem sa opýtať, či sa to dá opraviť alebo treba kúpiť nový motorček, či čo mi to robí. Keď zamknem diaľkovým, alebo z kufra alebo zo spolujazdcovej strany dvere, tak sa mi niekedy dobre a niekedy zle zamknú vodičove dvere. ten cuplík mi beha hore, dole, alebo sa dá úplne hore a potom do stredu a neotvorím dvere. to isté robí aj pri otváraní. otvorím diaľkovým, ale dotiahnuť musím kľúčom a naopak. Koľko stojí tá sprostosť, čo mi to robí?? Ďakujem za radu. ahojte Možná máš rozbitý mikrospínač v zámku řidiče, je to docela častá věc. Snad i ostatní potvrdí
Červen 20, 200718 r Ahojte. Chcem sa opýtať, či sa to dá opraviť alebo treba kúpiť nový motorček, či čo mi to robí. Keď zamknem diaľkovým, alebo z kufra alebo zo spolujazdcovej strany dvere, tak sa mi niekedy dobre a niekedy zle zamknú vodičove dvere. ten cuplík mi beha hore, dole, alebo sa dá úplne hore a potom do stredu a neotvorím dvere. to isté robí aj pri otváraní. otvorím diaľkovým, ale dotiahnuť musím kľúčom a naopak. Koľko stojí tá sprostosť, čo mi to robí?? Ďakujem za radu. ahojte jj zrovna dnes jsem to resil odesel mi ten (nejsem odbornik) zamek dveri u ridice na vrakaci jsem koupil "novy" za 1000,- a jede to jak kule:) Upraveno Červen 20, 200718 r od vigel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.