Bazz Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Nazdárek pánové koupil jasem si hliníkový prut na anténu , ale mám problém nemůžu sundat ten starý povolit jde a sklopit také .ale vyndat ne nechci nic zničit tak prosím poraďte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Nazdárek pánové koupil jasem si hliníkový prut na anténu , ale mám problém nemůžu sundat ten starý povolit jde a sklopit také .ale vyndat ne nechci nic zničit tak prosím poraďte diky tohle by mě taky zajímalo - jak to jde sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 tušim že se musí sundat stropnice a povolit uvnitř auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Sveho casu tady na foru zaznelo, ze i tento prut jde vyndat v urcite poloze (tusim nakloneni 45st) a pak ze staci trochu zabrat a on vyklouzne... Prohledej prispevky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Sveho casu tady na foru zaznelo, ze i tento prut jde vyndat v urcite poloze (tusim nakloneni 45st) a pak ze staci trochu zabrat a on vyklouzne... Prohledej prispevky... Děkuji mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.