BENY Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 mate nekdo na naprave prehazene silentbloky za POWER FLEX.jaka je spokojenost ,nestvrdlo auto na nerovnostech,kde se daji rozume poridit.dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 mate nekdo na naprave prehazene silentbloky za POWER FLEX.jaka je spokojenost ,nestvrdlo auto na nerovnostech,kde se daji rozume poridit.dikec Já mám oba na rameni a spokojenost. Nemá tam co tvrdnout, naopak se to rameno hýbe jen směrem, kterým má. Kupoval jsem je u Křenek Motorsport za cca 2100,- (2 přední a 2 zadní) ale co to bylo za cenu nevím, protože jsem se teď dotazoval ještě na Powerflexy ke stabíku a za ty chtějí zhruba 1600,- http://www.powerflex.co.uk/products.asp?ca...&submit1=GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 NA STRANKACH KRENEK MOTORSPORT jsem nenasel ponuku na POWER FLEX nemate nekdo kontakt na nejakeho prodejce u nas v cz projizdim net a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 tak uz to mam mozno poridit u mk-racing.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 NA STRANKACH KRENEK MOTORSPORT jsem nenasel ponuku na POWER FLEX nemate nekdo kontakt na nejakeho prodejce u nas v cz projizdim net a nic. Kdyš jim napíšeš tak ti cenu pošlou. Mají to v originál ISA katlaogu: http://www.isa-racing.de/20074/webseiten/E-Seite-279.htm a podvozek O1 je shodný jako VW Golf IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.