Březen 15, 200916 r Autor sousedova mazda 626 .. na spojčičku a full servis.. v četně oprava klimatronik atd...
Březen 16, 200916 r sousedova mazda 626 .. na spojčičku a full servis.. v četně oprava klimatronik atd... Copa bylo klimatroniku? Chudák střeva venku?
Březen 16, 200916 r jedno 1.8 turbo na rozvody... musím podotknout ,že auto teda jede moc pěkně ... po delší době jsem seděl co tahalo do sedaček... A co když už do sedaček netahá? Co je s ním "Turbo"?
Březen 16, 200916 r Autor A co když už do sedaček netahá? Co je s ním "Turbo"? mněl to trochu čipnuté... počítám tak 180 - 200 koníků... a to je už docela uspokjivé... když pak člověk sedne do 66 kw tak je to znát ..
Březen 19, 200916 r Autor Seat toledo .. se zajímavím motorem 2.3 V5 ... oprava klimatronik ... nokonec špatný ovladač...
Březen 21, 200916 r jedno TDI na výmněnu turba.... nové turbo... Super Garny, autíčko zas šlape jak má a když mu dám místo jarový vody pořádnou naftu, je to ještě lepší.....
Březen 21, 200916 r Autor Super Garny, autíčko zas šlape jak má a když mu dám místo jarový vody pořádnou naftu, je to ještě lepší..... no jo to víš pořádné palivo je základ.... jinak nedávno jsem si zpomněl .. byl u mně jeden zákazník a ten mi povídal ,že má bratrance co má nějaké tdi a ,že našel někde na chatě cca 300 litrů nafty z roku nebreč .. tak cca po 200 litrech odešlo čerpadlo a střiky... tak si drbal trochu chlavu.... zamrzí..
Březen 22, 200916 r Autor Fíla Tau a jeho libová fabka .. a zase nějaké novinky.. odemně novej stabík a cupra bloky ...
Březen 24, 200916 r Autor Golf 4 na ložisko... abych řekl pravdu tak když jsem jel v tomto autě tak jsem se docela fál... takle K.O. ložisko jsem neviděl.. hlavně cca 80 km rychlosti . a nešlyšel jsem tam sám sebe ... hroznej rachot....
Březen 29, 200916 r Autor jedna O2 tdi .. ala radim .. vymněnil 4x4 za O2 .. jo jo auto vonělo novotou ... jen chybělo zabezpečení a tak contrukt toto auto trochu zabezpečil více,před nenechavci..
Březen 29, 200916 r Autor jedno tdi PD na rozvody.. samé červené značky ??? ne moje.. .. oprava 4x4 a další peripetie.. .. michal asi ví.... jinak jsem toho moc nefotil .. tyhle běžné servisi už moc nefotím .. jen něco málo pro mojí potřebu..
Březen 29, 200916 r jedno tdi PD na rozvody.. samé červené značky ??? ne moje.. .. oprava 4x4 a další peripetie.. .. michal asi ví.... jinak jsem toho moc nefotil .. tyhle běžné servisi už moc nefotím .. jen něco málo pro mojí potřebu.. Tak konecne vim o cem si mluvil - to muselo byt fakt prase A skoda, ze ten haldex si vic nenafotil hlavne ten konektor me zajimal. BTW dalsi velorex uz je opraven nechces do klubu?
Březen 30, 200916 r Autor jo jak říkám na focení už nezbývá moc času... a ten konektor a haldex... tak to bohužel ..je to všechno schováno v rámu . ..
Březen 30, 200916 r Vsak pise, ze nejsou jeho - to byl taky duvod, proc sem chtel ty fotky, protoze me upozornoval, ze tam nekdo delal neco s remenem i kdyz ja o tom nevim a mel bych vedet...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.