garny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tipuju, ze ho tam poridil tak do 250tis. Proste viva US. Nevis jestli ma nejake zkusenosti s tim co je potreba udelat kdyz si to auto pritahnes k nam ? Pripadne jestli mu to vyridila nejaka firma atp ? zkušenosti hafo.... firma to řeší.... ale ne jenom ona... jinak domluvit a přivést se dá cokoli .... už jsem to tu říkal... stačí zavolat atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 u nás borec dovezl z USA Audi A4 2004 a jelikož mu to nikdo nepřihlásí tak má spoustu náhradních dílů váš borec je trouba ..a doplatil na neznalost ... každé auto co jezdí v USA je téměr určeno pro jeho trh ..ale nevidím proč by nemnělo jezdit u nás ..samo je stím nějaké běhání ale stojí to za to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 myslím že říkal něco že to auto je určeno pro US trh a není homologováno/ schváleno pro Evropuad totálka : jako převařit čísla ? nesedělo by číslo kastle, motoru, převodovky Když se auto upraví pro evropský trh tak není problém .... a u Audi je to v poho .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Ten člověk co to dovezl nebo vlastně co to koupil je můj Kamarád a řeší mu to jedna f. co mu to prodala a neměl by to být problem běžně tahají auta a jezdí v čr.....Mrs. :-) Kamarád ?? ... jen zda si jist ,co toto slovo vůbec znamená ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 A cenu tusis ? Protoze treba Golf GTI kterej u nas koupis za 550 jetej tak tam koupim za polovinu ! Ale jak to u nas vyresit. cenu tuším ..když to sním řeším .... samozřejmně hodně dobrá .. aby se to vyplatilo .... cena vozu je vždy příznivá ,protože dolar má super kurs a tak cena super... trochu už horší je to se všema poplatkama za dopravu,trajekt a dostámí co čech .. samo clo ,dph atd... Pak samotná oprava něco bude stát .. ale zase WV je docela dostupné .... a další věc je dovozová prohlídka která stojí o dost více než auto s evropy... Jestě další věc je to ,že se musejí udělat nějaké upravy aby to zde prošlo O.K. něco jako ta homologace... Tento člověk se tímto zabývá a dělá konkrétně ty upravy a dělá je pro lidi co v USA nakupují přes internet ..vetšinou se jedná o aukce.. a zařizují sem dopravu ... Tím ta asi vše pro představu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) Kamarád ?? ... jen zda si jist ,co toto slovo vůbec znamená ... Petře budeš prudit furt víš co tak prud ale někoho jiného já už na to nemám náladu..................... A slovo KAMARAD já znám velice dobře.......a právě proto mě to docela mrzí....... Editováno: 31. leden 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Petře budeš prudit furt víš co tak prud ale někoho jiného já už na to nemám náladu.....................A slovo KAMARAD já znám velice dobře.......a právě proto mě to docela mrzí....... nikdo tě neprudí ... nemusíš se hned urážet ... jen jsem vyslovil svůj názor ..... ty víš dobře jak to je ..tak nevím čemu se divíš... sám sis to zavařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nejde nereagovat...... já jsem si právě nic nezavařil...nevim jak si na to přišel zřejmě to bude stále dokola ...........ale at se každý koukne a zamyslí......jak to vlastně je a proč.......!!!!Hlavně když jsme u toho já jsem ti nic neudělal na to jak mne prudíš..... pěkný den....a sory ostatím za OT :-))))protože téma je jinde........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nejde nereagovat......já jsem si právě nic nezavařil...nevim jak si na to přišel zřejmě to bude stále dokola ...........ale at se každý koukne a zamyslí......jak to vlastně je a proč.......!!!!Hlavně když jsme u toho já jsem ti nic neudělal na to jak mne prudíš..... pěkný den....a sory ostatím za OT :-))))protože téma je jinde........ Jee tobě nemůže člověk nic říct .... nebut jak malej .. no a když už jsme teda u toho .. toho co jsi udělal a nebo neudělal je více než dost ... to přeci nebudem řešit ....( jak kluci na písku ) si to nějak takle psal... hlavně na pohodu ... se nic neděje .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) Jee tobě nemůže člověk nic říct .... nebut jak malej .. no a když už jsme teda u toho .. toho co jsi udělal a nebo neudělal je více než dost ... to přeci nebudem řešit ....( jak kluci na písku ) si to nějak takle psal... hlavně na pohodu ... se nic neděje .... Nemůže protože nesnáším když mne někdo prudí a nevim proč!!!!a píšes nějaké blbosti udělal neudělal víc než dost to fakt zvaž a opravdu nestojím aby do mne někdo kéroval.................. Editováno: 1. Únor 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nemůže protože nesnáším když mne někdo prudí a nevim proč!!!!a píšes nějaké blbosti udělal neudělal víc než dost to fakt zvaž a opravdu nestojím aby do mne někdo kéroval.................. 1, Takže já do tebe neprudím ... ,až zažnu určitě si toho všimneš 2, blbosti nepíšu .. dobře víš důvody pro které jsem se na tebe zlobil 3, nikdo nestojí oto aby do něho někdo kéroval .. to máš pravdu a kdo do tebe kéruje??? Jinak nevím o co ti jde nic jsem ti neudělal a vše podstatné jsem ti už napsal do sms.. a jak to teda vypadá prudíš tet teda mně ... no ale mně to neva A mimochodem tvůj mobil můžeš klidne hodit do popelnice ...myslím ,že ti je na nic když ho nepoužíváš a nikdo se ti nemůže dovolat. (toto není žádná pruda ani kééééraaaa jen pouze holý fakt a realita.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) 1, Takže já do tebe neprudím ... ,až zažnu určitě si toho všimneš 2, blbosti nepíšu .. dobře víš důvody pro které jsem se na tebe zlobil 3, nikdo nestojí oto aby do něho někdo kéroval .. to máš pravdu a kdo do tebe kéruje??? Jinak nevím o co ti jde nic jsem ti neudělal a vše podstatné jsem ti už napsal do sms.. a jak to teda vypadá prudíš tet teda mně ... no ale mně to neva A mimochodem tvůj mobil můžeš klidne hodit do popelnice ...myslím ,že ti je na nic když ho nepoužíváš a nikdo se ti nemůže dovolat. (toto není žádná pruda ani kééééraaaa jen pouze holý fakt a realita.. Nevím kde je kluci pravda ani ji hledat nemíním, jen něco vám oběma napíšu: Jsem z toho moc smutný, že už nejste co jste bývali, jelikož to co jiní (i autorizovaný servis) dělali týden, vy dva dohromady jste to zvládli za den, nehledě na to, že kvalita Vaší práce byla na více než vysoké úrovni. Martinova pečlivost, Petrova mazanost, vaše obou zručnost, schopnost improvizace a umění si vyhovět, to byla prostě paráda. Nehledě na to, že vás oba mám rád, mně to osobně strašně moc mrzí. Nechci a nebudu dělat vám soudce, jen si prosím spolu v klidu sedněte a vzpomeňte na dřívější doby, třeba vám to pomůže opět najít k sobě cestu. Určitě nejsem sám, kdo by si to z celého srdce přál Editováno: 1. Únor 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nevím kde je kluci pravda ani ji hledat nemíním, jen něco vám oběma napíšu:Jsem z toho moc smutný, že už nejste co jste bývali, jelikož to co jiní (i autorizovaný servis) dělali týden, vy dva dohromady jste to zvládli za den, nehledě na to, že kvalita Vaší práce byla na více než vysoké úrovni. Martinova pečlivost, Petrova mazanost, vaše obou zručnost, schopnost improvizace a umění si vyhovět, to byla prostě paráda. Nehledě na to, že vás oba mám rád, mně to osobně strašně moc mrzí. Nechci a nebudu dělat vám soudce, jen si prosím spolu v klidu sedněte a vzpomeňte na dřívější doby, třeba vám to pomůže opět najít k sobě cestu. Určitě nejsem sám, kdo by si to z celého srdce přál Pod todle se podepisuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Pod todle se podepisuju ! Moc pěkně vystiženo ... taky jsem smutný .... ale na druhou stranu já tady vše píšu do pohody a snažím se nějakého kompromisu ... ale nemohu za to ,že něco napíšu a druhý to bere hned jako utok a že někoho prudím ... to nemám za potřebí ... a na hlavu si zase srát nenechám ... a hlavně ten slyl jako ,že budu čekat a ono to nějak dopadne... jo hold nějaké věci se musej řešit a ne čekat... a čekám už minimálně rok a nic .. to si myslím ,že jsem hodně tolerantní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 (editace) roztrhejte si občanky, rošlapte si maxidoty - udělejte z toho fotky _CO JSEM DNES DĚLAL- dejte to sem a přestante si jeden druhýho všímat a je to ne ? Editováno: 2. Únor 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Hej Vašo nepruď nepruď jo,nebo už ti nikdy nepošlu pinout jednotek,tvůj mobil si ze svého vymažu a nebudu tě mít rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 roztrhejte si občanky, rošlapte si maxidoty - udělejte z toho fotky _CO JSEM DNES DĚLAL- dejte to sem a přestante si jeden druhýho všímat a je to ne ? si myslím že takové kroky jsou zbytečné............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 (editace) Tak to už ty tahanice kdo je jaký kamarád uzavřem .... stejně to nikoho nezajímá ... Jen je zajímavé kolik málo stačí (něco jako potrefená husa) A tak zase k tématu ... pan president na malé zimní kontrole... Editováno: 2. Únor 2008, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 octa TDI .. výmněna spojky... nejhorší bylo to ,že byl špatný i 2hmotný setrvák a já musel převodovku vyndavat dvakrát .. tak to jsem byl fakt ve smrti ... No ale pak už to bylo super... auto mnělo najeto 250 000 tak to bylo znát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 octa TDI .. výmněna spojky... nejhorší bylo to ,že byl špatný i 2hmotný setrvák a já musel převodovku vyndavat dvakrát .. tak to jsem byl fakt ve smrti ... No ale pak už to bylo super... auto mnělo najeto 250 000 tak to bylo znát ... Garny, moooooc hezké Zaltý češský ručičky.. A měli byste si už konečně podat ruce, chlapi! A řici si všechno už dobrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 octa TDI .. výmněna spojky... nejhorší bylo to ,že byl špatný i 2hmotný setrvák a já musel převodovku vyndavat dvakrát .. tak to jsem byl fakt ve smrti ... No ale pak už to bylo super... auto mnělo najeto 250 000 tak to bylo znát ... Jojo,skvělá práce,auto teď šlape jako hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Jojo,skvělá práce,auto teď šlape jako hodinky Tak hlavně ,že tomu je tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Hej Vašo nepruď nepruď jo,nebo už ti nikdy nepošlu pinout jednotek,tvůj mobil si ze svého vymažu a nebudu tě mít rád :D Pinout mi byl k ničemu protože jsi my poslal blbej a klidně si číslo smaž, aspon mi nebudeš moc volat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Pinout mi byl k ničemu protože jsi my poslal blbeja klidně si číslo smaž, aspon mi nebudeš moc volat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Propíchám ti gumy na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.