Přejít na obsah

Garny servis vše okolo

garny

Doporučené příspěvky

Tipuju, ze ho tam poridil tak do 250tis. Proste viva US. Nevis jestli ma nejake zkusenosti s tim co je potreba udelat kdyz si to auto pritahnes k nam ? Pripadne jestli mu to vyridila nejaka firma atp ?

zkušenosti hafo.... firma to řeší.... ale ne jenom ona... jinak domluvit a přivést se dá cokoli .... už jsem to tu říkal... stačí zavolat atd... :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u nás borec dovezl z USA Audi A4 2004 a jelikož mu to nikdo nepřihlásí tak má spoustu náhradních dílů

váš borec je trouba ..a doplatil na neznalost ... každé auto co jezdí v USA je téměr určeno pro jeho trh ..ale nevidím proč by nemnělo jezdit u nás ..samo je stím nějaké běhání ale stojí to za to ...

Odkaz ke komentáři

myslím že říkal něco že to auto je určeno pro US trh a není homologováno/ schváleno pro Evropu

ad totálka : jako převařit čísla ? nesedělo by číslo kastle, motoru, převodovky

Když se auto upraví pro evropský trh tak není problém .... a u Audi je to v poho ....

Odkaz ke komentáři

Ten člověk co to dovezl nebo vlastně co to koupil je můj Kamarád a řeší mu to jedna f. co mu to prodala a neměl by to být problem běžně tahají auta a jezdí v čr.....

Mrs. :-)

Kamarád ?? ... jen zda si jist ,co toto slovo vůbec znamená ... ;)

Odkaz ke komentáři

A cenu tusis ? Protoze treba Golf GTI kterej u nas koupis za 550 jetej tak tam koupim za polovinu ! Ale jak to u nas vyresit.

cenu tuším ..když to sním řeším .... samozřejmně hodně dobrá .. aby se to vyplatilo .... cena vozu je vždy příznivá ,protože dolar má super kurs a tak cena super... trochu už horší je to se všema poplatkama za dopravu,trajekt a dostámí co čech .. samo clo ,dph atd...

Pak samotná oprava něco bude stát .. ale zase WV je docela dostupné .... a další věc je dovozová prohlídka která stojí o dost více než auto s evropy...

Jestě další věc je to ,že se musejí udělat nějaké upravy aby to zde prošlo O.K. něco jako ta homologace...

Tento člověk se tímto zabývá a dělá konkrétně ty upravy a dělá je pro lidi co v USA nakupují přes internet ..vetšinou se jedná o aukce.. a zařizují sem dopravu ...

Tím ta asi vše pro představu.... :)

Odkaz ke komentáři

Kamarád ?? ... jen zda si jist ,co toto slovo vůbec znamená ... ;)

Petře budeš prudit furt víš co tak prud ale někoho jiného já už na to nemám náladu.....................

A slovo KAMARAD já znám velice dobře.......a právě proto mě to docela mrzí.......

Editováno: , autor: MartinRS
Odkaz ke komentáři

Petře budeš prudit furt víš co tak prud ale někoho jiného já už na to nemám náladu.....................

A slovo KAMARAD já znám velice dobře.......a právě proto mě to docela mrzí.......

nikdo tě neprudí ... nemusíš se hned urážet ... jen jsem vyslovil svůj názor ..... ty víš dobře jak to je ..tak nevím čemu se divíš... sám sis to zavařil lol

Odkaz ke komentáři

Nejde nereagovat......

já jsem si právě nic nezavařil...nevim jak si na to přišel zřejmě to bude stále dokola ...........ale at se každý koukne a zamyslí......jak to vlastně je a proč.......!!!!Hlavně když jsme u toho já jsem ti nic neudělal na to jak mne prudíš.....

pěkný den....a sory ostatím za OT :-))))protože téma je jinde........

Odkaz ke komentáři

Nejde nereagovat......

já jsem si právě nic nezavařil...nevim jak si na to přišel zřejmě to bude stále dokola ...........ale at se každý koukne a zamyslí......jak to vlastně je a proč.......!!!!Hlavně když jsme u toho já jsem ti nic neudělal na to jak mne prudíš.....

pěkný den....a sory ostatím za OT :-))))protože téma je jinde........

Jee tobě nemůže člověk nic říct .... nebut jak malej .. no a když už jsme teda u toho .. toho co jsi udělal a nebo neudělal je více než dost ... to přeci nebudem řešit ....( jak kluci na písku ) si to nějak takle psal... :) hlavně na pohodu ... se nic neděje .... :)

Odkaz ke komentáři

Jee tobě nemůže člověk nic říct .... nebut jak malej .. no a když už jsme teda u toho .. toho co jsi udělal a nebo neudělal je více než dost ... to přeci nebudem řešit ....( jak kluci na písku ) si to nějak takle psal... :) hlavně na pohodu ... se nic neděje .... :)

Nemůže protože nesnáším když mne někdo prudí a nevim proč!!!!a píšes nějaké blbosti udělal neudělal víc než dost to fakt zvaž a opravdu nestojím aby do mne někdo kéroval..................

Editováno: , autor: MartinRS
Odkaz ke komentáři

Nemůže protože nesnáším když mne někdo prudí a nevim proč!!!!a píšes nějaké blbosti udělal neudělal víc než dost to fakt zvaž a opravdu nestojím aby do mne někdo kéroval..................

1, Takže já do tebe neprudím ... ,až zažnu určitě si toho všimneš :p

2, blbosti nepíšu .. dobře víš důvody pro které jsem se na tebe zlobil

3, nikdo nestojí oto aby do něho někdo kéroval .. to máš pravdu a kdo do tebe kéruje???

Jinak nevím o co ti jde nic jsem ti neudělal a vše podstatné jsem ti už napsal do sms.. a jak to teda vypadá prudíš tet teda mně ... no ale mně to neva lol

A mimochodem tvůj mobil můžeš klidne hodit do popelnice ...myslím ,že ti je na nic když ho nepoužíváš a nikdo se ti nemůže dovolat. (toto není žádná pruda ani kééééraaaa jen pouze holý fakt a realita.. :)

Odkaz ke komentáři

1, Takže já do tebe neprudím ... ,až zažnu určitě si toho všimneš :p

2, blbosti nepíšu .. dobře víš důvody pro které jsem se na tebe zlobil

3, nikdo nestojí oto aby do něho někdo kéroval .. to máš pravdu a kdo do tebe kéruje???

Jinak nevím o co ti jde nic jsem ti neudělal a vše podstatné jsem ti už napsal do sms.. a jak to teda vypadá prudíš tet teda mně ... no ale mně to neva lol

A mimochodem tvůj mobil můžeš klidne hodit do popelnice ...myslím ,že ti je na nic když ho nepoužíváš a nikdo se ti nemůže dovolat. (toto není žádná pruda ani kééééraaaa jen pouze holý fakt a realita.. :)

Nevím kde je kluci pravda ani ji hledat nemíním, jen něco vám oběma napíšu:

Jsem z toho moc smutný, že už nejste co jste bývali, jelikož to co jiní (i autorizovaný servis) dělali týden, vy dva dohromady jste to zvládli za den, nehledě na to, že kvalita Vaší práce byla na více než vysoké úrovni. Martinova pečlivost, Petrova mazanost, vaše obou zručnost, schopnost improvizace a umění si vyhovět, to byla prostě paráda.

Nehledě na to, že vás oba mám rád, mně to osobně strašně moc mrzí. Nechci a nebudu dělat vám soudce, jen si prosím spolu v klidu sedněte a vzpomeňte na dřívější doby, třeba vám to pomůže opět najít k sobě cestu.

Určitě nejsem sám, kdo by si to z celého srdce přál

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Nevím kde je kluci pravda ani ji hledat nemíním, jen něco vám oběma napíšu:

Jsem z toho moc smutný, že už nejste co jste bývali, jelikož to co jiní (i autorizovaný servis) dělali týden, vy dva dohromady jste to zvládli za den, nehledě na to, že kvalita Vaší práce byla na více než vysoké úrovni. Martinova pečlivost, Petrova mazanost, vaše obou zručnost, schopnost improvizace a umění si vyhovět, to byla prostě paráda.

Nehledě na to, že vás oba mám rád, mně to osobně strašně moc mrzí. Nechci a nebudu dělat vám soudce, jen si prosím spolu v klidu sedněte a vzpomeňte na dřívější doby, třeba vám to pomůže opět najít k sobě cestu.

Určitě nejsem sám, kdo by si to z celého srdce přál

Pod todle se podepisuju !

Odkaz ke komentáři

Pod todle se podepisuju !

Moc pěkně vystiženo ... taky jsem smutný .... ale na druhou stranu já tady vše píšu do pohody :p a snažím se nějakého kompromisu ... ale nemohu za to ,že něco napíšu a druhý to bere hned jako utok a že někoho prudím ... to nemám za potřebí ... a na hlavu si zase srát nenechám ... a hlavně ten slyl jako ,že budu čekat a ono to nějak dopadne... jo hold nějaké věci se musej řešit a ne čekat... a čekám už minimálně rok a nic .. to si myslím ,že jsem hodně tolerantní ;)

Odkaz ke komentáři

Tak to už ty tahanice kdo je jaký kamarád uzavřem .... stejně to nikoho nezajímá ... ;) Jen je zajímavé kolik málo stačí (něco jako potrefená husa) lol

A tak zase k tématu ... pan president na malé zimní kontrole... :)

post-368-1201945516_thumb.jpg

post-368-1201945602_thumb.jpg

Editováno: , autor: garny
Odkaz ke komentáři

octa TDI .. výmněna spojky... nejhorší bylo to ,že byl špatný i 2hmotný setrvák :help: a já musel převodovku vyndavat dvakrát .. tak to jsem byl fakt ve smrti ... :aggressive:

No ale pak už to bylo super... auto mnělo najeto 250 000 tak to bylo znát ... :palec2:

post-368-1201946095_thumb.jpg

post-368-1201946132_thumb.jpg

post-368-1201946168_thumb.jpg

post-368-1201946306_thumb.jpg

post-368-1201946375_thumb.jpg

post-368-1201946419_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

octa TDI .. výmněna spojky... nejhorší bylo to ,že byl špatný i 2hmotný setrvák :help: a já musel převodovku vyndavat dvakrát .. tak to jsem byl fakt ve smrti ... :aggressive:

No ale pak už to bylo super... auto mnělo najeto 250 000 tak to bylo znát ... :palec2:

Garny, moooooc hezké :palec2: Zaltý češský ručičky..

A měli byste si už konečně podat ruce, chlapi! A řici si všechno už dobrý! :kol-35:

Odkaz ke komentáři

Jojo,skvělá práce,auto teď šlape jako hodinky :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...