garny Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Pozor znáte někdo tyto osoby???? hledají se.... !!!!!!!! ovlouvám se za kvalitu .... zda je znáte a neby jste je nekde zahlídly ... tak utíííííkejte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jejejejej V kolik jste skoncili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jejejejej V kolik jste skoncili ? Ano ano už je poznámáte ??? zda ,že by nějací členové clubu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 tak zase jedna mimo clubová záležitost ... která se moc vydařila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Pozor znáte někdo tyto osoby???? hledají se.... !!!!!!!! ovlouvám se za kvalitu .... zda je znáte a neby jste je nekde zahlídly ... tak utíííííkejte.... to je vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl . Další ku.va převlečená za kamaráda Počkej příště 2Michal: cca 4.30 nad ránem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 a kde je foto slečny Garnyové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Cha cha ... no na příště se moc těším ... jinak paní sebou pořád vrtěla a foto bylo tak rozmazané ...,že by ani nikdo nepoznal co to je.. tak jsem to smazal... po třetím pokusu jí vyfotit ,jsem vzdal námahu ... foták v telefonu je fakt nouzovka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Cha cha ... no na příště se moc těším ... jinak paní sebou pořád vrtěla a foto bylo tak rozmazané ...,že by ani nikdo nepoznal co to je.. tak jsem to smazal... po třetím pokusu jí vyfotit ,jsem vzdal námahu ... foták v telefonu je fakt nouzovka.... jj, taky se na příště těším. A ty co nešli aspoň ví o co přišli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 přesně.... jinak ten superb by se ti moc líbyl... 2.5 TDI manual 6 kvalt plná výbava ,bílá kůže .... bobrá cena .... Určo líbil, jen automat tam chybí, jen ten tiptronic chybí,jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Určo líbil, jen automat tam chybí, jen ten tiptronic chybí,jo jo Hej Palo a víš co mám já?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Hej Palo a víš co mám já?? dvě kuchyně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 dvě kuchyně ? 3 Vašo.Kura ty nevíš??Dole dvě a nahoře jednu.ty stará sklerózo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 3 Vašo.Kura ty nevíš??Dole dvě a nahoře jednu.ty stará sklerózo ta špajska za rohem neplatí aj když tam máš prtavej dřes kterej nemáš v kuchyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 normální rohovka 2,5×1,7,žádná špajzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Určo líbil, jen automat tam chybí, jen ten tiptronic chybí,jo jo Mně tip tronic nesedí.... vivááá manual... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 3 Vašo.Kura ty nevíš??Dole dvě a nahoře jednu.ty stará sklerózo Hmm to se někdo má ... 3 kuchyně... hlavně zda máš taky 3 kuchařky. ??? to asi neee co .. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 tak zase trochu k práci... WV passat ... TDI.. turbo , nefunkční klapky ... oprava ... povedlo se.. auto jezdí zase jak má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Hej Palo a víš co mám já?? Nevím co máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Nevím co máš Jak znám cosbáče tak zase nějaké pěkné autíčko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Nevím co máš a je to DSG!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 a je to DSG!!! a protože ho má už dýl než 2 měsíce tak je ho určitě prodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 a protože ho má už dýl než 2 měsíce tak je ho určitě prodává trefa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 trefa ale prodává ho proto, že zjistil, že OII je ještě lepší než tento žebřiňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 to né.To se s OII nedá srovnat .Nevím,do čeho půjdu,ale z důvodů rekonstrukce baráku to bude asi nějaká degradace dolů,asi Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 to né.To se s OII nedá srovnat .Nevím,do čeho půjdu,ale z důvodů rekonstrukce baráku to bude asi nějaká degradace dolů,asi Superb ty víš dobře, že rejpu, nicméně nejde srovnávat Supa s pašíkem v kombajnu, to není fér srovnání, jinak si myslím, že Sup nebo pašík sedan je stejný vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.