Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Potreboval by som číslo zotrvaka na objednanie noveho.TECH INFO JE : r.v.2005,DSG,2,0TDi 103Kw. Ma niekto?

• Autor
kde se dá koupit ta záslepka do zámku??

Jo je to origo záslepka..

• Autor
Potreboval by som číslo zotrvaka na objednanie noveho.TECH INFO JE : r.v.2005,DSG,2,0TDi 103Kw. Ma niekto?

no tak číslo težko říct .. záleží co tam máš... já jsem to nejdřív rozebral a pak scháněl... ;)

pan kocht v akci .. si přijel opravovat... tak jsem ho pozoroval .. abych se ničemu přiučil... to jsem se zase bavil... :smich:

haha, to se nekdo ma, lidi mu tam jezdej do servisu, sami si to opravej a jeste mu za to zaplatej :smich: jeste se mam dost co ucit ... prijdu na skoleni garny :palec2: .. tak se to ma delat

no tak číslo težko říct .. záleží co tam máš... já jsem to nejdřív rozebral a pak scháněl... ;)

Rad by som to tak urobil, ale nemam na to cas, aby som auto rozobral a potom shanal zotrvak, vazne sa to neda nejako zistit?

• Autor
Rad by som to tak urobil, ale nemam na to cas, aby som auto rozobral a potom shanal zotrvak, vazne sa to neda nejako zistit?

zjistit se to dá .. ve škodovce podle vinu ....

• Autor

Audi A4 3.0 v6 qwatro.... servísek... ale jede to pěkně... :p asi se taky pokouknu po něčem takovým ... :palec2::p

post-368-1230843482_thumb.jpg

post-368-1230843600_thumb.jpg

post-368-1230843677_thumb.jpg

post-368-1230843866_thumb.jpg

post-368-1230843907_thumb.jpg

no to musela být s Martou prdel :D úplně ho vidím :)

• Autor

radek se svojí Octou .. nová světla se mu zalíbila..

post-368-1230844126_thumb.jpg

post-368-1230844246_thumb.jpg

post-368-1230844295_thumb.jpg

post-368-1230844345_thumb.jpg

• Autor
no to musela být s Martou prdel :D úplně ho vidím :)

jakou martou....???

né ta Marta ale ten Marťa :D´= Kochtík

• Autor
né ta Marta ale ten Marťa :D´= Kochtík

joooo tááákk nojo kochták... lol

joooo tááákk nojo kochták... lol

Hele garny, nic proti kochťákovi, ale že vždy budeš na Líze dělat ty a né kochtovic nemehlo :feve:;):smich:

• Autor
Hele garny, nic proti kochťákovi, ale že vždy budeš na Líze dělat ty a né kochtovic nemehlo :feve:;):smich:

neboj ... na tvoje auto nikoho šahat nenechám... :p

Hodnej to člověk :worthy

• Autor
Hodnej to člověk :worthy

A kdy zase přijedeš???? ... :)

sakra tak nejdřív lanařil mě a zapřahal při výměně okna a teď už Kochťáka :smích: ;) co to tam vyváděl

jinak Péťo nostalagie moje bývalá oktulka ;)

Upraveno od Hensel

A kdy zase přijedeš???? ... :)

No s Lízou doufám, že minimálně rok nééé. A potom snad jen olej a filtry. Dej pokoj, to je porád něco.

Neboj ono se něco na merglovi posere, má na to nárok při těch km na pražských kostkách. A on šéf nebo ta jeho na svých autech také něco poserou, finančák to určitě někde přes zimu také dojebe a podobně. Práci mít budeš ;) kdybych jim ty auta měl sám pomlátit lol

• Autor
No s Lízou doufám, že minimálně rok nééé. A potom snad jen olej a filtry. Dej pokoj, to je porád něco.

Neboj ono se něco na merglovi posere, má na to nárok při těch km na pražských kostkách. A on šéf nebo ta jeho na svých autech také něco poserou, finančák to určitě někde přes zimu také dojebe a podobně. Práci mít budeš ;) kdybych jim ty auta měl sám pomlátit lol

jo to známe španělskej verk.... :smich:

Všechny naše DSGčka z roku 05 maj setrvák LUK s číslem 03G 105 266 BD

• Autor
sakra tak nejdřív lanařil mě a zapřahal při výměně okna a teď už Kochťáka :smích: ;) co to tam vyváděl

jinak Péťo nostalagie moje bývalá oktulka ;)

jo jo taková nostalgie... ale hlavně ,že je to tak...

kochták si montoval sám .. na svém autě... já jen koukal... :smich:

• Autor
Všechny naše DSGčka z roku 05 maj setrvák LUK s číslem 03G 105 266 BD

stímto číslem se dá souhlasit .... jen ,že BD je jako náhrada za AR ... ale i tak je lepší to nejdříve rozebrat a pak kupovat .. přeci jenom součástka za 20 tisíc se bude hůře vracet... ;)

Kdyžtak se podívej sem, až to budeš někdy měnit, tady maj origo cca za polovic: www.cc-autodily.cz

Upraveno od Tomas.cz

• Autor
Kdyžtak se podívej sem, až to budeš někdy měnit, tady maj origo cca za polovic: www.cc-autodily.cz

jo to známe... by mně zajímalo kam na ty ceny choděj ... :p

Ještě levnejší jsou vrakoviště Škoda Vršovice, tam za něj chtěj 8000kč, origo novej.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.