Únor 16, 200817 r Autor Pozor znáte někdo tyto osoby???? hledají se.... !!!!!!!! ovlouvám se za kvalitu .... zda je znáte a neby jste je nekde zahlídly ... tak utíííííkejte....
Únor 16, 200817 r Autor Jejejejej V kolik jste skoncili ? Ano ano už je poznámáte ??? zda ,že by nějací členové clubu ....
Únor 16, 200817 r Pozor znáte někdo tyto osoby???? hledají se.... !!!!!!!! ovlouvám se za kvalitu .... zda je znáte a neby jste je nekde zahlídly ... tak utíííííkejte.... to je vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl . Další ku.va převlečená za kamaráda Počkej příště 2Michal: cca 4.30 nad ránem
Únor 16, 200817 r Autor Cha cha ... no na příště se moc těším ... jinak paní sebou pořád vrtěla a foto bylo tak rozmazané ...,že by ani nikdo nepoznal co to je.. tak jsem to smazal... po třetím pokusu jí vyfotit ,jsem vzdal námahu ... foták v telefonu je fakt nouzovka....
Únor 16, 200817 r Cha cha ... no na příště se moc těším ... jinak paní sebou pořád vrtěla a foto bylo tak rozmazané ...,že by ani nikdo nepoznal co to je.. tak jsem to smazal... po třetím pokusu jí vyfotit ,jsem vzdal námahu ... foták v telefonu je fakt nouzovka.... jj, taky se na příště těším. A ty co nešli aspoň ví o co přišli
Únor 16, 200817 r přesně.... jinak ten superb by se ti moc líbyl... 2.5 TDI manual 6 kvalt plná výbava ,bílá kůže .... bobrá cena .... Určo líbil, jen automat tam chybí, jen ten tiptronic chybí,jo jo
Únor 16, 200817 r Určo líbil, jen automat tam chybí, jen ten tiptronic chybí,jo jo Hej Palo a víš co mám já??
Únor 16, 200817 r 3 Vašo.Kura ty nevíš??Dole dvě a nahoře jednu.ty stará sklerózo ta špajska za rohem neplatí aj když tam máš prtavej dřes kterej nemáš v kuchyni
Únor 16, 200817 r Autor Určo líbil, jen automat tam chybí, jen ten tiptronic chybí,jo jo Mně tip tronic nesedí.... vivááá manual...
Únor 16, 200817 r Autor 3 Vašo.Kura ty nevíš??Dole dvě a nahoře jednu.ty stará sklerózo Hmm to se někdo má ... 3 kuchyně... hlavně zda máš taky 3 kuchařky. ??? to asi neee co .. ???
Únor 16, 200817 r Autor tak zase trochu k práci... WV passat ... TDI.. turbo , nefunkční klapky ... oprava ... povedlo se.. auto jezdí zase jak má ...
Únor 18, 200817 r to né.To se s OII nedá srovnat .Nevím,do čeho půjdu,ale z důvodů rekonstrukce baráku to bude asi nějaká degradace dolů,asi Superb
Únor 18, 200817 r to né.To se s OII nedá srovnat .Nevím,do čeho půjdu,ale z důvodů rekonstrukce baráku to bude asi nějaká degradace dolů,asi Superb ty víš dobře, že rejpu, nicméně nejde srovnávat Supa s pašíkem v kombajnu, to není fér srovnání, jinak si myslím, že Sup nebo pašík sedan je stejný vůz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.