Březen 2, 200817 r Autor Další kousky k mání ... co se mi moc líbyly..... málo bouraný a za příznivé ceny.... audi bych hned vzal... ale nebylo ho už kam dát.....
Březen 2, 200817 r Autor A už cesta zpět..... cesta celkem 1600 km.... byly jsme u holanských hranic.... můzu říct ...že takle v jednom tahu to je docela hukot... stím vlekem jsme jely tak okolo 100 km/hod... takže cestování .... celkově asi 18 hodin ... a to nepočítám hodinu spravování vleku ... na kterém nesvítila ani jedna žárovka... nakonec vše dobře dopadlo ...
Březen 2, 200817 r Autor A tady to překvapení ... pan hensel ... v servisu ... okénko se polámalo... tentokrát jsem využil majitele ala pomocnou sílu ....
Březen 2, 200817 r Autor Ježíš marjááá on mně fotííí ..... no tak aspon je vidět ,že taky něco dělám .... pečlivost musí být .... A finálový výsledek..... krása ..jako nové....
Březen 3, 200817 r ty voe ten motor špinavej jak prase ...prej on mě fotí kdyby jste ho slyšeli udělej pár fotek ať je co dát na forum ..mám ještě něco v telefonu tak to sem dyžtak dnes hodím a dokonce i video zkusím to hodit na youtube a pak sem dát odkaz ... a kdyby jste viděli jak mě honil pořádně si to vyluxuj očisti to ... sem se totiž v pátek stal garnyho učněm ..okna už umím to jsem zvědavej jestli mě naučí ještě něco jiného
Březen 4, 200817 r Autor ty voe ten motor špinavej jak prase ...prej on mě fotí kdyby jste ho slyšeli udělej pár fotek ať je co dát na forum ..mám ještě něco v telefonu tak to sem dyžtak dnes hodím a dokonce i video zkusím to hodit na youtube a pak sem dát odkaz ... a kdyby jste viděli jak mě honil pořádně si to vyluxuj očisti to ... sem se totiž v pátek stal garnyho učněm ..okna už umím to jsem zvědavej jestli mě naučí ještě něco jiného cha cha... ty humoristo .... videooo tak to chcípám ...
Březen 4, 200817 r cha cha... ty humoristo .... videooo tak to chcípám ... No já koukám, že taky něco někdy děláš :
Březen 5, 200817 r cha cha... ty humoristo .... videooo tak to chcípám ... od teď si na mě teď musíš dávat pozor budu si sebou vozit minikamerku tak bude nad tebou dohled ... a to nevíte jak se soustředil, když na to okno dával to lepidlo, ale je šikovnej a kdyby jste viděli mě, když jsme ho tam dávali já se taky asi musel tvářit jak jsem se soustředil
Březen 6, 200817 r Autor octa 1.8 turbo 4X4 na servísek... Potřebné díly na výmněnu .. svíčky jen ty nejlepší ....
Březen 6, 200817 r Autor A další.... a tady byl problém s unikem oleje... vadné gufero vačky.... Oprava xenonu a zámeček .... Upraveno Březen 6, 200817 r od garny
Březen 9, 200817 r Autor Super zátiší u toho světla!!! Doufám že chutnalo! Jo jo někdy práce trvá dlouho do nocí ... a nějaký ten doping je třeba.... .. joj to chutná .. a práce pěkně odsejpá ... jen nesmím jich vypít moc.. to se mi už nechce dělat...
Březen 9, 200817 r Autor jsem zvědavej s čím mě seznámíte příště pane mistr Tak až nebudeš mít co dělat tak tě zaměstnám ....
Březen 10, 200817 r Autor Koukám gumokov lůžka jsou nemocí snad každé octy... taky mě to čeká Jo jo drív jsem mněnil celá ramena ,ale s důvodů finance mněním jen pouzdra ... u své jsem to taky dělal.....
Březen 12, 200817 r Autor Koncernová záležitost .... Ford galaxy s wv motorem TDI ... oprava turba a nové přepákování stěračů ...
Březen 12, 200817 r Autor no popravdě... práce s tím bylo víc než dost.. tyhle auta co mají motor pod čelním oknem .. se nedělají moc dobře... ale zvládne se všechno ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.