garny Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Další kousky k mání ... co se mi moc líbyly..... málo bouraný a za příznivé ceny.... audi bych hned vzal... ale nebylo ho už kam dát..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 A už cesta zpět..... cesta celkem 1600 km.... byly jsme u holanských hranic.... můzu říct ...že takle v jednom tahu to je docela hukot... stím vlekem jsme jely tak okolo 100 km/hod... takže cestování .... celkově asi 18 hodin ... a to nepočítám hodinu spravování vleku ... na kterém nesvítila ani jedna žárovka... nakonec vše dobře dopadlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 A tady to překvapení ... pan hensel ... v servisu ... okénko se polámalo... tentokrát jsem využil majitele ala pomocnou sílu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Ježíš marjááá on mně fotííí ..... no tak aspon je vidět ,že taky něco dělám .... pečlivost musí být .... A finálový výsledek..... krása ..jako nové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ty voe ten motor špinavej jak prase ...prej on mě fotí kdyby jste ho slyšeli udělej pár fotek ať je co dát na forum ..mám ještě něco v telefonu tak to sem dyžtak dnes hodím a dokonce i video zkusím to hodit na youtube a pak sem dát odkaz ... a kdyby jste viděli jak mě honil pořádně si to vyluxuj očisti to ... sem se totiž v pátek stal garnyho učněm ..okna už umím to jsem zvědavej jestli mě naučí ještě něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 tak tady pár foteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 TV STAR Garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ty voe ten motor špinavej jak prase ...prej on mě fotí kdyby jste ho slyšeli udělej pár fotek ať je co dát na forum ..mám ještě něco v telefonu tak to sem dyžtak dnes hodím a dokonce i video zkusím to hodit na youtube a pak sem dát odkaz ... a kdyby jste viděli jak mě honil pořádně si to vyluxuj očisti to ... sem se totiž v pátek stal garnyho učněm ..okna už umím to jsem zvědavej jestli mě naučí ještě něco jiného cha cha... ty humoristo .... videooo tak to chcípám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 cha cha... ty humoristo .... videooo tak to chcípám ... No já koukám, že taky něco někdy děláš : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 cha cha... ty humoristo .... videooo tak to chcípám ... od teď si na mě teď musíš dávat pozor budu si sebou vozit minikamerku tak bude nad tebou dohled ... a to nevíte jak se soustředil, když na to okno dával to lepidlo, ale je šikovnej a kdyby jste viděli mě, když jsme ho tam dávali já se taky asi musel tvářit jak jsem se soustředil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jj ja uz mam za sebou taky letos vymenu skla:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jo akce okno se povedlo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 octa 1.8 turbo 4X4 na servísek... Potřebné díly na výmněnu .. svíčky jen ty nejlepší .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) A další.... a tady byl problém s unikem oleje... vadné gufero vačky.... Oprava xenonu a zámeček .... Editováno: 6. Březen 2008, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Super zátiší u toho světla!!! Doufám že chutnalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 jo akce okno se povedlo .... jsem zvědavej s čím mě seznámíte příště pane mistr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Super zátiší u toho světla!!! Doufám že chutnalo! Jo jo někdy práce trvá dlouho do nocí ... a nějaký ten doping je třeba.... .. joj to chutná .. a práce pěkně odsejpá ... jen nesmím jich vypít moc.. to se mi už nechce dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 jsem zvědavej s čím mě seznámíte příště pane mistr Tak až nebudeš mít co dělat tak tě zaměstnám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Koukám gumokov lůžka jsou nemocí snad každé octy... taky mě to čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Koukám gumokov lůžka jsou nemocí snad každé octy... taky mě to čeká Jo jo drív jsem mněnil celá ramena ,ale s důvodů finance mněním jen pouzdra ... u své jsem to taky dělal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Koncernová záležitost .... Ford galaxy s wv motorem TDI ... oprava turba a nové přepákování stěračů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tesim se na fotky svoji krasavice... vsichni budou zavidet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no popravdě... práce s tím bylo víc než dost.. tyhle auta co mají motor pod čelním oknem .. se nedělají moc dobře... ale zvládne se všechno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Seat leon .... servísek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.