JasteR Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 JasteR: čistá roura 63,5mm...s tím 150HP turbem jsem o tlumiči ani neuvažoval...a je to OK, aspoň pro mě... Urcite to bohate postaci ... kdy pujdes na brzdu 190PS bys tam mohl mit mozna i vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Pekny vykon, hod graf zajimala by me vykonova krivka. .. co mas vlastne ted za turbo ? 150tku a Race trysky ? Zdar ,ty jsi taky trochu pomatenej co .. ještě ,že jsme se bavily že mám taky hybrida od andreje ..ten slabší do 200 koní .... Graf mám někde v kanclu musím to nějak dostat do PC podoby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 JasteR: čistá roura 63,5mm...s tím 150HP turbem jsem o tlumiči ani neuvažoval...a je to OK, aspoň pro mě... Jo jo foto bude ..jen je tet moc práce a vůbec nic nestíhá a i spostu jinech starostí ... ale výfuk fakt good... zvuk jak závodák a hlavně pěkně slyšet jak fouká turbo jak v tahu tak i odfukuje při přeřazení do filtru jak u benzína.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 servis i jiné značky... tohle auto mně vždy dostane .. jenom trochu malé.... Nejaké opravy ..a stahovačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Ford KA jedné slečny.. trochu pochroumané... tak trochu potuněné... A trochu prohnilé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 jedna oprava elektro svazku climatizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak taky trochu zabavy.. hrabačky - pískačky ala amatérské zavody do vrchu zbraslav - točná .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecka Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) passat .. zase známá náštěva zlodějů ... zaslepení zámků atd.... Celá tahle story začala minulý týden ve středu večer co jsme dojeli na dovču a ubytovali jsme se cca 50km od Prahy na druhý den ráno nachystaní, že se pojede do Prahy mi nenastartoval pašík. Tak nervy lítání zkoušení dolívání nafty do filtru a rezignace,že to nedám a BUDU muset najít pomoct . Při cestě k mírně ovíněnému opraváři do sousední vísky cca 5km ,mě napadla pomoct od někoho z fóra,ALE,ale,když nemáte internet tak si prostě neškrtnete tak začal můj kolotoč telefonátů NÁHOD a kopanců do pozadí (((((( podotýkám,že kontakt jsem sehnal přes kámoša z Brna co se známe přes NET,který neznal vůbec www stránky a já sem si v těch nervech vzpoměl jenom na škoda forum a uživatel GARNY a to proto ,že mě zaujal montáží couvacích senzorů,které jsem dával na octávku I ,která šla pak z domu. Ten mi cca po 30minutách hledání poslal sms s číslem 777 005 887 )))))) a já poprvé volal ŽLUTÉHO ANDĚLA garnyho. Vysypal jsem na něho ty svoje problémy a zmatky ,že bych to k němu nějak dotáhnul ...............a pak shoda náhod začala => Ovíněný opravář přijel cca za hodinku (já sem mezitím domašíroval zpět těch 5km i s rodinkou k autu) usoudil ,že to taky nedá a volalo se dalšímu ten byl kapr ,zeptal se na počet najetých km a řekl ortel vstřikovací čerpadlo tak mě k němu odtáhl na tyči on to prdnul na PC vyhodilo to poruchu komunikace s vstřik. čerpadlem a ještě pro diváky se povolil vstřik a dalši telefonování. . . . . . cca za 5hodin jsem dovezl fungl nové a na druhý den v 11hod jsem si vyzvednul pašíka. Takže paráda jede se na výlet Karlštejn ( 1 VAROVÁNÍ =>zrovna se začaly rojit mravenci a celou cestu nahoru a dolu nás ty létající černé bestie terorizovaly ) tak jinak vše OK jede se do Koněpruských jeskyní tam vše super a A vylezem ven a moju něco bodne do ruky natře se to Fenistilem a hurá na byt konec dne a ráno se stěhujem na privat do centra Prahy. Ráno měla z jednoho dvě zápěstí a modro fialovou ruku takže další kopanec ,nic přesun do Prahy ubytování a de se na KRTKA pojezdit,pocůrat po tej naší stověžatej. Další den ráno vykuknu ze vchodu a srandičky auto je tam nikdo ho neukradl jdem ke kufru otevřu vezmu pet-láhev zavřu kufr a jde se na výlet udělám DVA KROKY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA . . . PÍP. . PÍP . .PÍP . .PÍP. . .PÍP okýnka sjeté zámek vypáčený ................................................................................ .......................................................................... ..............................................Dosmýkám si to z valašska s rodinkou do tej našej stověžatej ,že mrknem na pražáky a ti kujóni mi hned chtěli vyčórovat pašíka. Policajti totální bezmoc a nevím jest-li je má cenu vůbec volat => hodina než přijedú + 45minut než splknete co se vlastně stalo a údiv nad tím,že ho neukradli(cca před půl rokem jsem tady našel na fóru typ na zabezpečovací systém ZEDER montují to na Slovensku vyšlo mě to 8000kS+cesta do Prievidze jo a musel jsem se telefonicky objednat a je to hned na začátku u čerpačky JET) POKÝVÁNÍ HLAVOU ,ŽE TO NEBYL SLUŠNÝ ZLODĚJ ,KTERÝ NIC NEPONIČIL,ŽE SI AUTO URČITĚ NA DRUHÝ POKUS ODVEZE A TO KLIDNĚ ODTAHOVKOU ZA BÍLÉHO DNE a tři fotky do policejního archivu(čekal jsem nějaké snímání otisků,vrtulníky....asi se přestanu čumět na Simíra z Kobry elf) + 15minut cesta v pěkně vyhoněné filsce(májaky my nechtěl zapnout,ale jel jak chlap retardéry jenom brnkaly)+ 15minut čekání na stanici(vypadalo to tam jak za první republiky)+ 45minut výpověď a opakování toho co jsem řekl tomu prvnímu na místě činu (OMLUVA VŠEM SLUŠNÝM PRAŽÁKŮM ,páč sem byl tázán jest-li nemám podezření na někoho tak jsem řekl ,že mám a to na všechny PRAŽÁKY) ještě 2x autogram + jeden protokol jenom pro mě....nasadil jsem smutné očka s prozbou odvezení. Cajti sú TAXík na prdlačku vozí jenom k nim zpět NIKOLIV :-( ,abych jim nekřivdil, pomotal se prstem po mapě a řka ,že se nemám kde ztratit a furt rovně sem si pichnul protokol pod pažbuchu a vyrazil jsem zpět. Takže + cca 30minut svižné chůze No a pak honem přemýšlet kdo by vám tu nakopanou vesnickou prcku pofoukal a poléčil tak se rozhodnete volat chlapovi ,kterého jste NIKDY NEVIDĚLI a on vás takej NE a vyhrknout na něho PROSÍM MÁM PROBLÉM JAK BARÁK POTŘEBUJU POMOCT,podotýkám ,že je neděle kolem 11hod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na stokrát DĚKUJI za OCHOTU a PRÁCI Garny mi zachránil kožuch & pašíka & NERVY & KLIDNÉ SPANÍ ......BTW plís spočítejte někdo tu policejní frašku já bych při výsledku možná chytil rapla Editováno: 2. Srpen 2008, autor: pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Děkuji pane.. tak od toho tu jsem pomoct ... ještě dodám nějaké foto i já ... tak hlavně ,že auto zůstalo u majitele... to je nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 tak ještě nejaké foto k tomu pašíku ... moc pějnej ... tak takle to vypadá když přijede morava do prahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 zaslepení zámků ... nová spínačka... a pašík už zase žije a funguje jak má ... majitel má radost ,že ho má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zaslepení zámků ... nová spínačka... a pašík už zase žije a funguje jak má ... majitel má radost ,že ho má ... Jinak zloději žádily v okolí vršovic a strašnic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 i ja bych chtel Garnymu podekovat za vyreseni meho problemu (plechoveho pazvuku ve dverich pri prejezdu nerovnosti), nakonec se ukazalo, ze uz to mel za sebou spodni pant dveri spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 i ja bych chtel Garnymu podekovat za vyreseni meho problemu (plechoveho pazvuku ve dverich pri prejezdu nerovnosti), nakonec se ukazalo, ze uz to mel za sebou spodni pant dveri spolujezdce No to bylo zase bádání .. ale nakonec se vše vyřešilo a opravilo na spokojenost ..že dane.. jo jo rozebrat projíždět vymněnit projíždět vyštelovat od klempíře .. smontovat.. nakonec jsme museli jezdit s otevřenýma dveřma aby jsme to odstranily... foto dodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 dan akce dveře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Tak trochu foto mého bělouše v akci... jak je vidět tak auto neslouží jenom na výlety a ukazování ale taky zastane nějakou tu fušku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Pan fila se svojí fabkou nová zadní kotoučová náprava ... plus nové brzdy .. opět vše ve stilu pan TAU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 návševa jima .. stavba výfuku ... jen trubka.... libovej zvuk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 díky pane co turbo už spravené ??? ... ahoj zdravim...tak turbo po vymene ventilu N75 slape a prozatim sem s nim nic nedelal. Do nouzaku to uz vubec od vymeny nespadlo a vykon je pro me dostacujici i kdyz ani nevim jak spravne 81kW ma tahnout ale myslim ze tahne dobre. Jinak vsechna cest k tve praci...Dotaz muz dat kamaradce na tebe kontakt ma GolfaIV. a chtela by tam nejaky zabezbeceni, zije ted prechodne v Praze a vime jak se tam veci maji co se tyce kradezi . Zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 ahoj zdravim...tak turbo po vymene ventilu N75 slape a prozatim sem s nim nic nedelal. Do nouzaku to uz vubec od vymeny nespadlo a vykon je pro me dostacujici i kdyz ani nevim jak spravne 81kW ma tahnout ale myslim ze tahne dobre. Jinak vsechna cest k tve praci...Dotaz muz dat kamaradce na tebe kontakt ma GolfaIV. a chtela by tam nejaky zabezbeceni, zije ted prechodne v Praze a vime jak se tam veci maji co se tyce kradezi . Zdravim Jasná věc ... kontakt dej .. něco vymyslíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Ford KA jedné slečny.. trochu pochroumané... tak trochu potuněné... A trochu prohnilé... Jeee,tohle suto znam..Tak pred rokem s nim jezdil nejakej padesatnik,a celkem to honil... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 pěkná kárka ta tvoje Octička!!! a hlavně jede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 pěkná kárka ta tvoje Octička!!! a hlavně jede! Děkuji pane.. a taky poblahopřát k uspěšné organizaci srazíku ... bylo to fakt zase něco jiného a čuník byl moc dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Jeee,tohle suto znam..Tak pred rokem s nim jezdil nejakej padesatnik,a celkem to honil... :D Tak to máš pravdu ... to je její otec trochu to poladil a pak jí to dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 pan kocht opět v servise.. nějaké drobnosti .. čepy atd... konečně RS koncovka výfuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.