garny Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 pokračování foto seriálu FORD KA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 další.... dveře vyřešeny.. tet na řadě práce klempíře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Konečné upravy.. a dodělávky... hotovoooo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ahoj, Odvádíš uplně super práci? Chci se zeptat na kolik vyjde výměna čepu a silentbloku nebo je lepší rovnou vyměnit všechna ramena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ahoj,Odvádíš uplně super práci? Chci se zeptat na kolik vyjde výměna čepu a silentbloku nebo je lepší rovnou vyměnit všechna ramena? ahoj .. tak záleží na jakém autě.. a musíš specifikovat jaký čep máš na myslí a silemblok to samé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jde o OI combi 81KW r.v.02 Jedná se mi o kompletní podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jde o OI combi 81KW r.v.02Jedná se mi o kompletní podvozek. Se ti nějak podívám a dám vědět pres SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 pan hensel.. stahoval a vytahoval okno tak dlouho až to prasklo a bylo po stahování nadobro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jeden peugeot .. ráádiooo nehraje.. ještě aby jo .. anténa uhnila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Se ti nějak podívám a dám vědět pres SZ ahoj, díky moc. Potom bychom se domluvili a já bych se stavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 pan kocht opět v servise.. nějaké drobnosti .. čepy atd... konečně RS koncovka výfuku... Ty voeeeee,kochtomil jeste zije?Ze se ani nevozve levak jeden octavacka..A koukam,ze uz ma aspon nalakovany narazniky.. Si asi mysli,ze kdyz ma doma takovou peknou lavicku,ze se s nama nemusi bavit,co? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ty voeeeee,kochtomil jeste zije?Ze se ani nevozve levak jeden octavacka..A koukam,ze uz ma aspon nalakovany narazniky.. Si asi mysli,ze kdyz ma doma takovou peknou lavicku,ze se s nama nemusi bavit,co? lol No to víš pan lavička... no nevím jak to sním je .. ale tuším že někde na služebce mimo čr .. tak to asi nebere... PS: jinak ta naše věc.. chlapikovy se nedá dovolat celý týden ... bud ho unesly ufoni ,nebo stratil telefon a nebo se stratil někam k moři ..těžko ríct ..docela mně to sere.. ale znáš lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 pan jirbe na výmněnu podvozečku.. a brzd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Akce srazík turnov - kozákov rozhledna... .... skodahome.... trochu české krásy . A prasátko a pivečko ..mnam.. moc dobré.. akce super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 tak konečně jsem přezul bělouše do nového obutí .. staré pneu jsem kvalitně dojezdil až skoro na plátno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prevry Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Zdravim, Mam jeden dotaz na garnyho. Chci se zeptat kolik stojí zabezpečení Construct na Octu II 2.0TDi včetně práce. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 No to víš pan lavička... no nevím jak to sním je .. ale tuším že někde na služebce mimo čr .. tak to asi nebere... PS: jinak ta naše věc.. chlapikovy se nedá dovolat celý týden ... bud ho unesly ufoni ,nebo stratil telefon a nebo se stratil někam k moři ..těžko ríct ..docela mně to sere.. ale znáš lidi... Jj pravda,neco rikal,ze by mel jet,ale tak forum maka i za carou,ne? No,hele zkus ho nejak dohnat kdyztak,snad jeste zije.. Abysme vedeli,co a jak.. Diky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Jj pravda,neco rikal,ze by mel jet,ale tak forum maka i za carou,ne? No,hele zkus ho nejak dohnat kdyztak,snad jeste zije.. Abysme vedeli,co a jak.. Diky moc.. no to jo .nevím .. jo budu nahánět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Fabia .. rozebrání introše a palubky... výmněna čidla klimatizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 pokračování foto seriálu FORD KA.... Konecne poradna KARA pane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Fabia .. rozebrání introše a palubky... výmněna čidla klimatizace... tak tohle znám..... :)mě čidlo odešlo cca 14 dní po tom co sem komplet přestrojil introš... čidlo výparníku je pěkně zašitý až za příčnou výztuhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 pan hensel.. stahoval a vytahoval okno tak dlouho až to prasklo a bylo po stahování nadobro... já ne to moje drahá polovička ted koukám sakra kdy jste byli na tom Kozákově ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Konecne poradna KARA pane !!! no to bych zrovna neřekl .. ale práce jako práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 já ne to moje drahá polovička ted koukám sakra kdy jste byli na tom Kozákově ??? Jo jo polovička..... akce byla 9.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 ahoj robis peknu pracu nerad by som Ti do toho zbytocne kecal ale to cidlo ide vytiahnut aj bez demontaze pristrojovky .Menil som ho pred 2 mesiacmi a to nemam ziadne mini rucicky. Nech sa dari! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.