rolbař Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 hezké, to někde spadlo z cesty do příkopa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 hezké, to někde spadlo z cesty do příkopa?¨Jo jo přesně ... nějakej malíř obrazů se asi někde kochal krajinkou ... až sjel mimo silnici a bum o šutr .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 kua gárny ta slepička abstinentka ti teda šla bože, co ten Nešpor hulí za model ???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 no slušný kázání tam vedly ten vzorek bych chtěl zkusit to musí být síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jj, Peťa je celebrita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 kua gárny ta slepička abstinentka ti teda šla bože, co ten Nešpor hulí za model ???????????? No pánové tak tenhle pořad byl opravdu mazec... tak tohle byl reprezentat a přimář pražské bohnické léčebny odělení proti alkoholní ... Jako většího blázna jsem dlouho neviděl... jen škoda ,že to sestříhaly .. jestě nám ukazoval rybičku abstinentku a další píčoviny.. hned po tom jsme šly s kolegama na vodky a pivíčko... jinak suchánek byl s náma taky na baru kopl tam dvě vodky ... pak na toho nešpora dejchnul a ten se málem složil ..škoda ,že to taky vystřihly.... Jinak každé natáčení trvá asi hodinu .. a oni to setříhají tak na půl hodky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 tohle byl docela vydatnej dil jak Nespor tak ta fararka no a Petrova slepicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 tohle byl docela vydatnej dil jak Nespor tak ta fararka no a Petrova slepicka No mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 tak jsem taky zapracoval na mém běloušovi .. konečně jsem se zbavil mé zkázy věčně vybité baterie, zálohovou sirénu jsem hodil do popelnice a nahradil normální ... konečně je už klid .... pořád dobíjet baterii a čekat kdy to klekne mně už moc neba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 jedna felda .. Laurin na servis .. docela artikl ... v top stavu .. vůbec nehnilá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 jedno čelní okénko kamaráda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) sakra mě ten díl utekl byl jsem v práci a měli jsem celkem honku nenatáčel to někdo? :smich: ty voe já se asi slepčika už jsem to viděl na stránkách Novy Garny a slepička Editováno: 25. Říjen 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 sakra mě ten díl utekl byl jsem v práci a měli jsem celkem honku nenatáčel to někdo? :smich: ty voe já se asi slepčika už jsem to viděl na stránkách Novy Garny a slepička chaááá chaáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 montáž parkovacího asistenta O2 .. a dotažení zadní repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 O1 TDI výmněna sání .. s origo za PD 96 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Predpokladam ze to sanie z 96kw je na tej fotke. To hore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Predpokladam ze to sanie z 96kw je na tej fotke. To hore? Ano to větší ... má hlavně lépe vedené sací kanály.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 díky Garny za to dnešní zapojení bagů..a skvělej pokec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 není zač ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 něco málo s akce air.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 dobře špinavý introš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 tsss to mám špinavý celý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 máš stejnou golu jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 máš stejnou golu jako já Jo jo to je možné pořádná gola od toni či stenli .. jak se to píše.. k tomuto nářadí .. nenechám na to dopustit ..každý den v akci ..a pořád funguje.. jak je vidět dle foto .. modro černá rukojet se už rozpadá a gola pořád fachá .. a když odejde dostanu novou .. jednu velkou a malou mám skladem v šuplíku .. prostě dobré nářadí je základ všeho ... jak se říká 100 % příprava je 50% uspěchu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 jeden passat na přední nápravu ... atd... nová je nová coplet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.