Říjen 15, 200816 r Autor hezké, to někde spadlo z cesty do příkopa?¨Jo jo přesně ... nějakej malíř obrazů se asi někde kochal krajinkou ... až sjel mimo silnici a bum o šutr ....
Říjen 19, 200816 r kua gárny ta slepička abstinentka ti teda šla bože, co ten Nešpor hulí za model ????????????
Říjen 19, 200816 r Autor kua gárny ta slepička abstinentka ti teda šla bože, co ten Nešpor hulí za model ???????????? No pánové tak tenhle pořad byl opravdu mazec... tak tohle byl reprezentat a přimář pražské bohnické léčebny odělení proti alkoholní ... Jako většího blázna jsem dlouho neviděl... jen škoda ,že to sestříhaly .. jestě nám ukazoval rybičku abstinentku a další píčoviny.. hned po tom jsme šly s kolegama na vodky a pivíčko... jinak suchánek byl s náma taky na baru kopl tam dvě vodky ... pak na toho nešpora dejchnul a ten se málem složil ..škoda ,že to taky vystřihly.... Jinak každé natáčení trvá asi hodinu .. a oni to setříhají tak na půl hodky..
Říjen 20, 200816 r Autor tohle byl docela vydatnej dil jak Nespor tak ta fararka no a Petrova slepicka No mazec...
Říjen 20, 200816 r Autor tak jsem taky zapracoval na mém běloušovi .. konečně jsem se zbavil mé zkázy věčně vybité baterie, zálohovou sirénu jsem hodil do popelnice a nahradil normální ... konečně je už klid .... pořád dobíjet baterii a čekat kdy to klekne mně už moc neba...
Říjen 20, 200816 r Autor jedna felda .. Laurin na servis .. docela artikl ... v top stavu .. vůbec nehnilá ..
Říjen 24, 200816 r sakra mě ten díl utekl byl jsem v práci a měli jsem celkem honku nenatáčel to někdo? :smich: ty voe já se asi slepčika už jsem to viděl na stránkách Novy Garny a slepička Upraveno Říjen 25, 200816 r od Hensel
Říjen 26, 200816 r Autor sakra mě ten díl utekl byl jsem v práci a měli jsem celkem honku nenatáčel to někdo? :smich: ty voe já se asi slepčika už jsem to viděl na stránkách Novy Garny a slepička chaááá chaáá
Říjen 27, 200816 r Autor Predpokladam ze to sanie z 96kw je na tej fotke. To hore? Ano to větší ... má hlavně lépe vedené sací kanály....
Říjen 30, 200816 r Autor máš stejnou golu jako já Jo jo to je možné pořádná gola od toni či stenli .. jak se to píše.. k tomuto nářadí .. nenechám na to dopustit ..každý den v akci ..a pořád funguje.. jak je vidět dle foto .. modro černá rukojet se už rozpadá a gola pořád fachá .. a když odejde dostanu novou .. jednu velkou a malou mám skladem v šuplíku .. prostě dobré nářadí je základ všeho ... jak se říká 100 % příprava je 50% uspěchu ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.