kokxo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Potreboval by som číslo zotrvaka na objednanie noveho.TECH INFO JE : r.v.2005,DSG,2,0TDi 103Kw. Ma niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 kde se dá koupit ta záslepka do zámku?? Jo je to origo záslepka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Potreboval by som číslo zotrvaka na objednanie noveho.TECH INFO JE : r.v.2005,DSG,2,0TDi 103Kw. Ma niekto? no tak číslo težko říct .. záleží co tam máš... já jsem to nejdřív rozebral a pak scháněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 pan kocht v akci .. si přijel opravovat... tak jsem ho pozoroval .. abych se ničemu přiučil... to jsem se zase bavil... haha, to se nekdo ma, lidi mu tam jezdej do servisu, sami si to opravej a jeste mu za to zaplatej jeste se mam dost co ucit ... prijdu na skoleni garny .. tak se to ma delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 no tak číslo težko říct .. záleží co tam máš... já jsem to nejdřív rozebral a pak scháněl... Rad by som to tak urobil, ale nemam na to cas, aby som auto rozobral a potom shanal zotrvak, vazne sa to neda nejako zistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Rad by som to tak urobil, ale nemam na to cas, aby som auto rozobral a potom shanal zotrvak, vazne sa to neda nejako zistit? zjistit se to dá .. ve škodovce podle vinu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Audi A4 3.0 v6 qwatro.... servísek... ale jede to pěkně... asi se taky pokouknu po něčem takovým ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 no to musela být s Martou prdel úplně ho vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 radek se svojí Octou .. nová světla se mu zalíbila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 no to musela být s Martou prdel úplně ho vidím jakou martou....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 né ta Marta ale ten Marťa ´= Kochtík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 né ta Marta ale ten Marťa ´= Kochtík joooo tááákk nojo kochták... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 joooo tááákk nojo kochták... Hele garny, nic proti kochťákovi, ale že vždy budeš na Líze dělat ty a né kochtovic nemehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Hele garny, nic proti kochťákovi, ale že vždy budeš na Líze dělat ty a né kochtovic nemehlo neboj ... na tvoje auto nikoho šahat nenechám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Hodnej to člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Hodnej to člověk A kdy zase přijedeš???? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) sakra tak nejdřív lanařil mě a zapřahal při výměně okna a teď už Kochťáka :smích: co to tam vyváděl jinak Péťo nostalagie moje bývalá oktulka Editováno: 5. leden 2009, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 A kdy zase přijedeš???? ... No s Lízou doufám, že minimálně rok nééé. A potom snad jen olej a filtry. Dej pokoj, to je porád něco. Neboj ono se něco na merglovi posere, má na to nárok při těch km na pražských kostkách. A on šéf nebo ta jeho na svých autech také něco poserou, finančák to určitě někde přes zimu také dojebe a podobně. Práci mít budeš kdybych jim ty auta měl sám pomlátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No s Lízou doufám, že minimálně rok nééé. A potom snad jen olej a filtry. Dej pokoj, to je porád něco.Neboj ono se něco na merglovi posere, má na to nárok při těch km na pražských kostkách. A on šéf nebo ta jeho na svých autech také něco poserou, finančák to určitě někde přes zimu také dojebe a podobně. Práci mít budeš kdybych jim ty auta měl sám pomlátit jo to známe španělskej verk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Potreboval by som číslo zotrvaka na objednanie noveho.TECH INFO JE : r.v.2005,DSG,2,0TDi 103Kw. Ma niekto? Všechny naše DSGčka z roku 05 maj setrvák LUK s číslem 03G 105 266 BD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 sakra tak nejdřív lanařil mě a zapřahal při výměně okna a teď už Kochťáka :smích: co to tam vyváděljinak Péťo nostalagie moje bývalá oktulka jo jo taková nostalgie... ale hlavně ,že je to tak... kochták si montoval sám .. na svém autě... já jen koukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Všechny naše DSGčka z roku 05 maj setrvák LUK s číslem 03G 105 266 BD stímto číslem se dá souhlasit .... jen ,že BD je jako náhrada za AR ... ale i tak je lepší to nejdříve rozebrat a pak kupovat .. přeci jenom součástka za 20 tisíc se bude hůře vracet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Kdyžtak se podívej sem, až to budeš někdy měnit, tady maj origo cca za polovic: www.cc-autodily.cz Editováno: 7. leden 2009, autor: Tomas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Kdyžtak se podívej sem, až to budeš někdy měnit, tady maj origo cca za polovic: www.cc-autodily.cz jo to známe... by mně zajímalo kam na ty ceny choděj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ještě levnejší jsou vrakoviště Škoda Vršovice, tam za něj chtěj 8000kč, origo novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.