Leden 16, 200916 r Cus pane, diky, vidis, to me nenapadlo, mrknu na to. Skoro ted nejezdim, tak kdyz se to nezmeni, vyhledove bych Ti to dovez, tel to jisti
Leden 17, 200916 r Autor Cus pane, diky, vidis, to me nenapadlo, mrknu na to. Skoro ted nejezdim, tak kdyz se to nezmeni, vyhledove bych Ti to dovez, tel to jisti Jo je to možné ... když jsem to řešil poprvé ,tak jsem vše promazal..ale nepomohlo.podruhé jsem mněnil kotouče i desky a bylo .. mněly se mněnit i třmeny ale už si nepamatuji zda sem mněnil i je ... každopádně to pomohlo...
Leden 17, 200916 r Autor jedna moc pěkná a málo jetá felicie... najeto něco málo přes 20 tisíc... zloději si počíhaly.. výmněna zámku a oprava budíku... kolečko se polámalo..
Leden 18, 200916 r Cus Garny. Mam dotaz ohledne Octavia II Znamej si kupuje OII ale rikal ze kdyz mu to nastartoval tak kolem hadic se zakourilo cca 4-5sec. a pak nic.(studeny motor) Viz obrazek. Dik
Leden 18, 200916 r ta šipka je matoucí.Může ukazovat na hadice co vede do boxu s podtlak.ventily,tam nemá co kouřit a pod šipkou je turbo,tam snad netěsnost hadic-"O"kroužky.
Leden 18, 200916 r Je to mezi stenou a krytem motoru. Me bylo toto receno. Tak ze vic k tomu nereknu,ale jinak dik.
Leden 18, 200916 r Autor kolečko se asi polámalo jak se najíždělo těch málo KM no to mně taky napadlo .. ale když prasklo tak se i tak najelo max 1000 km ....
Leden 18, 200916 r Autor Je to mezi stenou a krytem motoru.Me bylo toto receno. Tak ze vic k tomu nereknu,ale jinak dik. jedině s ceho může zakouřit ,tak z nějaké netěsnosti.. turba ,spíše hadice sání .. netěsnost 0 kroužku v sání...
Leden 19, 200916 r Autor ty voe ten bordel z voleje vsude tam, vanocni mura to moje rizeni :-( Jojo ... jsem 2 hodiny deratizoval..... .je to prostě bomba když děláš a všechen bordel a olej ti padá a teče na hlavu.... to je prostě moje ..haťa paťa potěšení..
Leden 19, 200916 r Co remcáš, ženský si olej na ksicht patlaj za těžký prachy a tobě za to ostatní platí Asi se brzy ozvu, vypadá to na prácičku jednu na jedný klokotávce naší zase
Leden 19, 200916 r Hele,kdybys chtěl,tak si můžeš vypustit na obličej i olej z naší Octy.Novej olej jsem dneska přivezl,takže můžu kdykoliv dorazit
Leden 19, 200916 r Autor Co remcáš, ženský si olej na ksicht patlaj za těžký prachy a tobě za to ostatní platí Asi se brzy ozvu, vypadá to na prácičku jednu na jedný klokotávce naší zase no nehle olej nemá v sobě ty správné ingredience... , paka ... ale je fakt ,že mám krásné lesklé vlásky... po tomto gelu... Klidánko se zastav ,zase se vtom pohrabem...
Leden 19, 200916 r Autor Hele,kdybys chtěl,tak si můžeš vypustit na obličej i olej z naší Octy.Novej olej jsem dneska přivezl,takže můžu kdykoliv dorazit tak super .. můžu se i koupat...
Leden 19, 200916 r Autor opet se hluboce klanim a dekuji!!! a Peto pristi mesic ceka dalsi prace.... jo jo beru na vedomi... a nějaké fotečka.... Frs čelní okno...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.