krysarr Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Cus pane, diky, vidis, to me nenapadlo, mrknu na to. Skoro ted nejezdim, tak kdyz se to nezmeni, vyhledove bych Ti to dovez, tel to jisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Cus pane, diky, vidis, to me nenapadlo, mrknu na to. Skoro ted nejezdim, tak kdyz se to nezmeni, vyhledove bych Ti to dovez, tel to jisti Jo je to možné ... když jsem to řešil poprvé ,tak jsem vše promazal..ale nepomohlo.podruhé jsem mněnil kotouče i desky a bylo .. mněly se mněnit i třmeny ale už si nepamatuji zda sem mněnil i je ... každopádně to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 jedna moc pěkná a málo jetá felicie... najeto něco málo přes 20 tisíc... zloději si počíhaly.. výmněna zámku a oprava budíku... kolečko se polámalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 octa 1 na hagusy a lampička superb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jedno nové turbo .. TDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 kolečko se asi polámalo jak se najíždělo těch málo KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Cus Garny. Mam dotaz ohledne Octavia II Znamej si kupuje OII ale rikal ze kdyz mu to nastartoval tak kolem hadic se zakourilo cca 4-5sec. a pak nic.(studeny motor) Viz obrazek. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 ta šipka je matoucí.Může ukazovat na hadice co vede do boxu s podtlak.ventily,tam nemá co kouřit a pod šipkou je turbo,tam snad netěsnost hadic-"O"kroužky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Je to mezi stenou a krytem motoru. Me bylo toto receno. Tak ze vic k tomu nereknu,ale jinak dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Pan amog v servise .. řízení šlo do věčních lovišt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 kolečko se asi polámalo jak se najíždělo těch málo KM no to mně taky napadlo .. ale když prasklo tak se i tak najelo max 1000 km .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Je to mezi stenou a krytem motoru.Me bylo toto receno. Tak ze vic k tomu nereknu,ale jinak dik. jedině s ceho může zakouřit ,tak z nějaké netěsnosti.. turba ,spíše hadice sání .. netěsnost 0 kroužku v sání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ty voe ten bordel z voleje vsude tam, vanocni mura to moje rizeni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ty voe ten bordel z voleje vsude tam, vanocni mura to moje rizeni :-( Jojo ... jsem 2 hodiny deratizoval..... .je to prostě bomba když děláš a všechen bordel a olej ti padá a teče na hlavu.... to je prostě moje ..haťa paťa potěšení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Co remcáš, ženský si olej na ksicht patlaj za těžký prachy a tobě za to ostatní platí Asi se brzy ozvu, vypadá to na prácičku jednu na jedný klokotávce naší zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Hele,kdybys chtěl,tak si můžeš vypustit na obličej i olej z naší Octy.Novej olej jsem dneska přivezl,takže můžu kdykoliv dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 opet se hluboce klanim a dekuji!!! a Peto pristi mesic ceka dalsi prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Co remcáš, ženský si olej na ksicht patlaj za těžký prachy a tobě za to ostatní platí Asi se brzy ozvu, vypadá to na prácičku jednu na jedný klokotávce naší zase no nehle olej nemá v sobě ty správné ingredience... , paka ... ale je fakt ,že mám krásné lesklé vlásky... po tomto gelu... Klidánko se zastav ,zase se vtom pohrabem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Hele,kdybys chtěl,tak si můžeš vypustit na obličej i olej z naší Octy.Novej olej jsem dneska přivezl,takže můžu kdykoliv dorazit tak super .. můžu se i koupat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 opet se hluboce klanim a dekuji!!! a Peto pristi mesic ceka dalsi prace.... jo jo beru na vedomi... a nějaké fotečka.... Frs čelní okno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapela Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ahoj Garny, mohl bych se zastavit na výměnu oleje 1,6 Kw, třeba ve čtvrtek večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jo v pohodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jedna fabia .. los chuliganos zlodějos ... lámat ruce... okénko K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 trocha kultury s dovolenky ... mámo to sou panoráámata.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.