Přejít na obsah

Garny servis vše okolo

garny

Doporučené příspěvky

Tak už jsem to psal u Martina v tématu, teď i tobě.

To abch Vám oběma vykal, když už máte svoje téma v důležitých, že? :D

Uctivooost pane :worthy:D;)

Ahoj .. no nevím co jsi psal martinovi a je to i jedno ... no mně vykat nemusíš na to si já moc nepotrpím a od tebe ... :smich:

a svoje téme... tak to není ... jen tu někdo s adminů (P2M) a spol ... to hodil nahoru s důvodu aby to nepadalo pořád dolů a lidi to nehledali což mi přijde jako pozitivní ... :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj Garny... potřebuji tvou odbornou radu... včera jsem si natáčel auto... a při přehrávání jsem si všiml divného zvuku... je to slyšet tady na tomto videu ->

čas 0:26 a pak tady na tomto
čas 0:09 ... nedokážu ten zvuk popsat, ale ty ho určitě uslyšíš... ;) díky za každou radu... ;)
Odkaz ke komentáři

ahoj Garny... potřebuji tvou odbornou radu... včera jsem si natáčel auto... a při přehrávání jsem si všiml divného zvuku... je to slyšet tady na tomto videu ->
čas 0:26 a pak tady na tomto
čas 0:09 ... nedokážu ten zvuk popsat, ale ty ho určitě uslyšíš... ;) díky za každou radu... ;)

Tak to bohužel... nevím co mám slyšet... :)

Odkaz ke komentáři

no tak vidíte... Garny plííís... zkus se do toho ještě jednou zaposlouchat... prosíííím :help: díkys

zvuků tam slyším dost jinech .. no vypadá to jak když řadíš zpátečku a trochu tam šla přes zuby.. hele ono takle těžko říct ... ono totiš v autě toho moc neslyšíš ale když si někdo sedne do auta a ty stojíš vedle něho slyšíš i vidíš věci kterých sis nikdy nevšiml...

Odkaz ke komentáři

zvuků tam slyším dost jinech .. no vypadá to jak když řadíš zpátečku a trochu tam šla přes zuby.. hele ono takle těžko říct ... ono totiš v autě toho moc neslyšíš ale když si někdo sedne do auta a ty stojíš vedle něho slyšíš i vidíš věci kterých sis nikdy nevšiml...

mě teda přijde, že zpátečka se tam zařadí normálně a ten zvuk se objeví podle mě při tom, když se zapojí haldex.. nevím no... seru na to... tady mi stejně nikdo neporadí... :(

Editováno: , autor: vorlajz
Odkaz ke komentáři

MB trochu pošramocenej.... narazníček a světlo... K.O.... :feve:

Asi by bylo dobré říci, čí to je auto, abych tady nebyl napadán zbytečně, co myslíš garny?

Ale pravdou je, že vůz jsem u garnyho objednal a dovezl na opravu já, leč moje kára to bohužel pro Vaše držkování není pánové :p

Odkaz ke komentáři

Petře, on tam nemá na mysli ten zvuk při řazení, jako spíše to zavrčení jako by při tisknutí lístku na kase, prostě když začíná rozdělovat Haldex sílu, tak to jemně zavrčí a on je panranoidní jako já, když moc poslouchá svoje auto. Nic jinýho tam já nijak neslyším

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Jsem zcela v klidu, to jsem psal jen proto, aby sám Petr vysvětlil co a jak. Jinak tohle mne nerozhodí, již jsem i s tímto vozem, ale svým, boural. A rozhodně mne nemůže vyvést z míry pár hlášek od pilotů jako jste vy, kteří nemáte najeto směrem v před to co mám já nacouváno ;)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Jsem zcela v klidu, to jsem psal jen proto, aby sám Petr vysvětlil co a jak. Jinak tohle mne nerozhodí, již jsem i s tímto vozem, ale svým, boural. A rozhodně mne nemůže vyvést z míry pár hlášek od pilotů jako jste vy, kteří nemáte najeto směrem v před to co mám já nacouváno ;)

:palec2:.Mrkni o nějakou stránku zpět komu Garny opravoval nepozornost ;)

Editováno: , autor: jirka3
Odkaz ke komentáři

Petře, on tam nemá na mysli ten zvuk při řazení, jako spíše to zavrčení jako by při tisknutí lístku na kase, prostě když začíná rozdělovat Haldex sílu, tak to jemně zavrčí a on je panranoidní jako já, když moc poslouchá svoje auto. Nic jinýho tam já nijak neslyším

jj přesně!!! díky Palo!!! :palec:

Odkaz ke komentáři

Asi by bylo dobré říci, čí to je auto, abych tady nebyl napadán zbytečně, co myslíš garny?

Ale pravdou je, že vůz jsem u garnyho objednal a dovezl na opravu já, leč moje kára to bohužel pro Vaše držkování není pánové :p

tak to tu musíme dát do latě a nasprávnou míru... Ano toto nabourané auto není pavla a ani ho on neneboural... jediné co tak ho pavel přivezl a odvezl.... tot vše... :palec2:

Odkaz ke komentáři

mě teda přijde, že zpátečka se tam zařadí normálně a ten zvuk se objeví podle mě při tom, když se zapojí haldex.. nevím no... seru na to... tady mi stejně nikdo neporadí... :(

no asi opravdu neporadí... ono co chceš radit... takle na dálku .. může to být asi 10 věcí.... když ti upadne kolo a nebo nebude funguvat haldex tak pak ti poradí kde kdo..

zda máš auto ještě v záruce ..tak zajet do škodovky ,ale i tak si myslím ,že to řeknou ,že na nic nepřišly a budou si klepat na čelo... :feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...