garny Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Cau Garny uz si se setkal s timhle? Vcera se me to povedlo pri rozjednu na semaforech, nastesti v 5.hod rano takze zadnej provoz. Budu muset asi koupit celou poloosu vid? Jak je to z jeji vymenou? Je to slozity? Podotykam jsem v GB takze se k tobe nedostanu Hmm no pěkné ... no semtam se povede.... asi už byla načatá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Po dlouhé době se ke mně dostala fabia s motorem 1.4 tdi 3 válec.... motor fakt mazec.. hrozně se to klepe a vůbec to nejede... doplnovat servo kapalinu ... to je vždy očistec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 pan žralok a jeho fabia .. což už tet je momentálně minulostí.. výmněna silembloku v ramenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak tohle byla zase storka... no jeden vypečenej zákazník, škoda superb...... si stěžoval ,že má asi sjeté destičky..na zadní nápravě... tak pán to tak odkládal až mi volal že je asi problém.. když couvá tak se něco drhne... pak mi volá ,že píchnul... o.k. jedu k němu a pučuji mu rezervu.. pán volá ..že po chvíly se netočí kolo a čmoudí se ... hmmm tak už jsem nasranej a je mi jasné ,že je rezerva na vyhození... odtahovka to jistí... takže suma sumárum.. destičky sjeté na železo... jedna už zmizela i stím ,železem. takže se už skoro brzdělo válečkem. takže pán má vyděláno.. (destičky ,kotouče ,2x pneu K.O. plus více práce ,a odtah ... ) naštěstí válečky o.k. takže nové brzdy a je to cajk .. ale byl jsem z něho docela odvařenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Borec no,co dodat :Dbtw máš tam někde tu mojí opravu Editováno: 9. Březen 2009, autor: harry-one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Po dlouhé době se ke mně dostala fabia s motorem 1.4 tdi 3 válec.... motor fakt mazec.. hrozně se to klepe a vůbec to nejede... doplnovat servo kapalinu ... to je vždy očistec.. No znamej mel taky 1,4rku 55Kw mel tam trysky z 96Kw a chip mela asi 85Kw a jela moc pekne a za 5,5litru... ale ten zvuk teda nic moc no.. ale porad lepsi jak benziny HTP nebo MPi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 HTP - Hovno To Pojede Co se divis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 HTP-Hned To Prodej.....známý hlášky na tenhle motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No hlasky jsou hlasky, ale porad je i to HTP lepsi jak stary prevrtany MPicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Pane ještě jednou moc gratulací k mladýmu Garnymu a pozdravuj od nás i maminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Také se přidávám ke gratulaci a i když to sem nepatří, tak doufám, že budou nějaké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak jak jsemti již psal v SMSce, gratuluji k synátorovi a ať jste všici zdraví No a jinak, pozdravuj tvoji ženu a moje dítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak tohle byla zase storka... no jeden vypečenej zákazník, škoda superb...... si stěžoval ,že má asi sjeté destičky..na zadní nápravě... tak pán to tak odkládal až mi volal že je asi problém.. když couvá tak se něco drhne... pak mi volá ,že píchnul... o.k. jedu k němu a pučuji mu rezervu.. pán volá ..že po chvíly se netočí kolo a čmoudí se ... hmmm tak už jsem nasranej a je mi jasné ,že je rezerva na vyhození... odtahovka to jistí... takže suma sumárum.. destičky sjeté na železo... jedna už zmizela i stím ,železem. takže se už skoro brzdělo válečkem. takže pán má vyděláno.. (destičky ,kotouče ,2x pneu K.O. plus více práce ,a odtah ... ) naštěstí válečky o.k. takže nové brzdy a je to cajk .. ale byl jsem z něho docela odvařenej.. Tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Zdarec Garny, taky se přidávám ke gratulacím,fakt paráda.Jsem zvědavej,jestli už nám příště bude měnit olej mladej Garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 díky všem... více info to dám do hospody... at se to tu zbytečně nezaseká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Borec no,co dodat :Dbtw máš tam někde tu mojí opravu neboj si v pořadí... jo borec na konec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tak jak jsemti již psal v SMSce, gratuluji k synátorovi a ať jste všici zdraví No a jinak, pozdravuj tvoji ženu a moje dítě cha cha .. no sem si říkal ,že ti je podobnej... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jedno 1.8 turbo na rozvody... musím podotknout ,že auto teda jede moc pěkně ... po delší době jsem seděl co tahalo do sedaček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 nějak mu přesahuje stěrač před spolujezdcem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 taky jsem si vsimnul, ale protoze se mu to blejska jako psi kulky, tak jsem to presel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Nj jedete si takhle po dálnici začne pršet a stěrače dřou,tak zastavíte na shelce a ty rozměry si nepamatujete,tak koupíte stěrače s vizitkou pro octavia a ejhle oni moc neseděj.....podotýkám že tam nebylo určený jestli pro dvojku nebo jedničku oct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ty kozeny sedacky jsou nadherny co tam mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dík...jj kůže a jinak plná palba až na tempomat,brzdový senzory a navigace,ale na všechno časem dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahoj, chcem sa Ta spytat kolko trva casovo vymena rozvodov na Fabii TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 tak jak jsemti již psal v SMSce, gratuluji k synátorovi a ať jste všici zdraví No a jinak, pozdravuj tvoji ženu a moje dítě teda ten Palo se činí si ani neříkal, že bude mít Jenda bráchu u Garnyho doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.