garny Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 musim rict ze to fungl lozisko na pozadi tech rezatin pusobi fakt ftipne Pěkně to svítí co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 montáž nového autorádia a blut. hans free .... nějaké upravy dodělávky a nápajení Ipod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 octa long opět na drobný servis... nečekaná návštěva ala záslepka... ještě starší model motoru 1.8 turbo ... klapka po lanku s tempomatem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 montáž nového autorádia a blut. hans free .... nějaké upravy dodělávky a nápajení Ipod... Ještě mně docela překvapilo ,že rádio nemá žádnou mechaniku ... prostě jen kablík na usb a nazdar.. tak je vidět ,jak nová doba letí ku předu .. kaslík plnech cd už má pomalu odzvoněno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 rover 2.0 16V turbo benzin ... na termostat ... se semtam dostane do servisu nějaká rarita... třeba jako termostat v hadici atd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 trocha jarní inspirace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Moooooc pěkný, teda až na ty zástěrky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 rover 2.0 16V turbo benzin ... na termostat ... se semtam dostane do servisu nějaká rarita... třeba jako termostat v hadici atd .. Tak to asi prijedu zase, kdyz mas ty totalne nizke ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Moooooc pěkný, teda až na ty zástěrky... Hmm no to dobře vím .. docela dilema... je to tak .. zadní zásterky ..ty jsem tam snad ani nikdy neměl .. ale na přední nedám dopustit .. sice to trochu mozná kazí dojem ale zase ne až tolik .bílí auto a černé zásterky není až tak hrozné .. ale ono jde spíš o to s funkčního hlediska .. protože mám na kolech podložky Atd ..tak zásterka docela dost zachytí.. a to jak kamínky tak vodu a bláto .. a protože bydlím v praze na vesnici a o bláto se staveb a kamenitejch cest (viz: moje ulice ) tak nou coment .. ono kamínky ..obouchanej prah,otřískanej blatník a když jsem jezdil bez zásterek .. večně ohozenej bok od kol ... takže jsem je tam rychle vrátil .. jako dá se .. ale zase na té bílí je všechno vidět .. tak asi tak... ps: a jak jinak .. jsem na tebe nedávno vzpomínal .. byl tu tvůj (kolega) pan wogurka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak to asi prijedu zase, kdyz mas ty totalne nizke ceny to je jasný přijet ... je výprodej - totální likvidace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jedna o1 na opravu zapojení xenonu a náklapění ..... výmněna výbojky .... plexi s jednoho xenonu se vyndavá jak nic... kde udělaly soudruzi chybu .. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 urcite jeho ICcko ma velku radost z tej hmlovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 urcite jeho ICcko ma velku radost z tej hmlovky co je iccko.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Asi myslel chladic stlaceneho vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Asi myslel chladic stlaceneho vzduchu. Aha tak už chápu ... no tak to tem IT asi moc nefunguje.. on už takle na draka... hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Taky si řikám , že ten chladič pláče :-))))my to upravujem a někdo to holt zakrývá :-)))) i když potkávám hodně OI s OII mlhovkama ...jako nějakým zázrakem to tam nějak pasuje i když uhel parabola je jinak jen na design ok..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Taky si řikám , že ten chladič pláče :-))))my to upravujem a někdo to holt zakrývá :-)))) i když potkávám hodně OI s OII mlhovkama ...jako nějakým zázrakem to tam nějak pasuje i když uhel parabola je jinak jen na design ok..... no každopádně divné ... a asi se to moc nechladí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 hary a jeho octa na čelní okno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jedna O1 na výmněnu turba... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Peťo, nevím, kde mám na tebe mail, takže to dávám semka : http://www.volanty.cz/nabidka.html A ještě jsem si vzpomněl na tu story s elektrikou v kámošově M3: Tady Editováno: 19. Květen 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Peťo, nevím, kde mám na tebe mail, takže to dávám semka : http://www.volanty.cz/nabidka.htmlA ještě jsem si vzpomněl na tu story s elektrikou v kámošově M3: Tady díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tady máš nabídku kde jsem byl já na pošití volantu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=51009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jedna FRS na new podvozeček HR a brzdy, zimerman a ferodo ... .... nové bloky v přední nápravě byly už nutností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 O2 FSI na montáž xenonů s orig nivelací .... plus dodělání ostřik světel .. vše origo jak to má být .... docela kabílků, ... potřebný matroš , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 A další ... nápravy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.