Publikováno Červen 27, 200718 r Zdar-hledám a nenacházím! Kdopak ví jaký mi půjdou repra do O1- bez úprav. Mám tam jen přední, a dítě mě stále napomíná, ať to zesílím....
Červen 27, 200718 r Zdar-hledám a nenacházím!Kdopak ví jaký mi půjdou repra do O1- bez úprav. Mám tam jen přední, a dítě mě stále napomíná, ať to zesílím.... Jestli je to sedan, tak přední jsou 165mm a zadní buďto kulatý 130mm nebo malý oválky 4"x6".
Červen 27, 200718 r Autor ...to nemusíš....mám třeba tyto...Dragster za 1090,- nebo Phonocar za 710,- Pěkný, to by znamenalo, že já budu vpředu poslouchat z origo papíráků a moje 4letá dcera vzadu z těchto nových??
Červen 27, 200718 r ...to nemusíš....mám třeba tyto...Dragster za 1090,- nebo Phonocar za 710,- Pěkný, to by znamenalo, že já budu vpředu poslouchat z origo papíráků a moje 4letá dcera vzadu z těchto nových?? Tak trochu investuj, nemusíš mít nic extra, jen něco lepšího než jsou origo(to jsou teda asi všechny) a budeš mít celkovej poslech lepší...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.