Filouš Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) Zdravím, mám O1 1.9 TDi 90 koní, a když jedu v tahu tak se mi třese auto a když jedu pod plynem tak to není cítit. Dělá to v rychlosti nad 80 km/h a na každej kvalt. Neměl jste někdo něco podobného? Auto bylo v servisu a tam naznali, že přední náprava je OK (čepy bez vůle, silenbloky všecky vyměnili) Akorát říkali, že reakční vzpěra na motoru není v 100% stavu. Mylsítě že by to mohla způsobovat? Díky za reakce. Editováno: 27. Červen 2007, autor: Filouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 mě se klepalo v tahu taky a oba vnitřní klouby na poloosách byly v čudu bylo to cítit i v podlaze, takový bouchání, třebas to je ono a třeba taky ne takhle asi těžko radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Zdravím, mám O1 1.9 TDi 90 koní, a když jedu v tahu tak se mi třese auto a když jedu pod plynem tak to není cítit. Dělá to v rychlosti nad 80 km/h a na každej kvalt. Neměl jste někdo něco podobného? Auto bylo v servisu a tam naznali, že přední náprava je OK (čepy bez vůle, silenbloky všecky vyměnili) Akorát říkali, že reakční vzpěra na motoru není v 100% stavu. Mylsítě že by to mohla způsobovat? Díky za reakce. Na 99,9 % vnitřní homo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filouš Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Děkuji za rady, je to pravej vnitří kloub. Po dovolené půjde v servisu půjde na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filouš Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 (editace) Děkuji za rady, je to pravej vnitří kloub. Po dovolené v servisu půjde na výměnu. Editováno: 1. Červenec 2007, autor: Filouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.