Publikováno Červen 27, 200718 r Zdravím, mám O1 1.9 TDi 90 koní, a když jedu v tahu tak se mi třese auto a když jedu pod plynem tak to není cítit. Dělá to v rychlosti nad 80 km/h a na každej kvalt. Neměl jste někdo něco podobného? Auto bylo v servisu a tam naznali, že přední náprava je OK (čepy bez vůle, silenbloky všecky vyměnili) Akorát říkali, že reakční vzpěra na motoru není v 100% stavu. Mylsítě že by to mohla způsobovat? Díky za reakce. Upraveno Červen 27, 200718 r od Filouš
Červen 27, 200718 r mě se klepalo v tahu taky a oba vnitřní klouby na poloosách byly v čudu bylo to cítit i v podlaze, takový bouchání, třebas to je ono a třeba taky ne takhle asi těžko radit
Červenec 1, 200718 r Zdravím, mám O1 1.9 TDi 90 koní, a když jedu v tahu tak se mi třese auto a když jedu pod plynem tak to není cítit. Dělá to v rychlosti nad 80 km/h a na každej kvalt. Neměl jste někdo něco podobného? Auto bylo v servisu a tam naznali, že přední náprava je OK (čepy bez vůle, silenbloky všecky vyměnili) Akorát říkali, že reakční vzpěra na motoru není v 100% stavu. Mylsítě že by to mohla způsobovat? Díky za reakce. Na 99,9 % vnitřní homo
Červenec 1, 200718 r Autor Děkuji za rady, je to pravej vnitří kloub. Po dovolené půjde v servisu půjde na výměnu.
Červenec 1, 200718 r Autor Děkuji za rady, je to pravej vnitří kloub. Po dovolené v servisu půjde na výměnu. Upraveno Červenec 1, 200718 r od Filouš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.