Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj potřebuju poradit. Slyšel jsem že prý je možné dát do auta neony z pc. Prý i lépe svítí. Jelikož jsem našel v krámě neony 30cm za 300kč tak bych to tam rád i dal ale otázkou je jestli je to možný aby se mi nějak nepřepalovali. Díky moc za radu

Vloženo
Ahoj potřebuju poradit. Slyšel jsem že prý je možné dát do auta neony z pc. Prý i lépe svítí. Jelikož jsem našel v krámě neony 30cm za 300kč tak bych to tam rád i dal ale otázkou je jestli je to možný aby se mi nějak nepřepalovali. Díky moc za radu

Mozný to je, mám je v autě už dlouho a naprosto v pohode. Jedno trafo muzes pouzit na 2 neony, vsechno funguje naprosto v pohode

Vloženo

Mozný to je, mám je v autě už dlouho a naprosto v pohode. Jedno trafo muzes pouzit na 2 neony, vsechno funguje naprosto v pohode

Ne? :o TAk to já na netu nenašel pod 8stovek 30cm neon. Tak to by mě zajímalo kde nakupuješ!?? A za kolik!?

Vloženo

a ako zapojim ich??? mam neony v PC a dal by som ich do auta ale ko ich zapojim?? diki

Vloženo

TAky bych rád věděl :help: Jo a pro NOS ta cena je za 2 neony takže jeden za 150kč a to je podle mě levné. Jo a jde vzít čistě jen neon s káblem zapojit na kábli které vedou na stropní světílko? Nebo tam musím mít tu krabičku kde je top trafo nebo co to je. Díkec

Vloženo

No ak to má tú krabičku tak to musíš zapojiť aj s ňou, to bude štartér a menič.

Trochu by som sa toho bál tú krabičku napojiť na stropné svetielko, lebo to je tranzistorom regulovaný spínač bez akejkolvek ochrany a kto vie čo za rušenie z tej krabičky hlavne pri takýchto lacných riešeniach ide.

Riešil by som to trochu komplikovane ale dal by som paralelne ku stropnému svetielku relátko a to by spínalo ten neón - riešenie trochu komplikované ale

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...