TomTailor Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Ahoj potřebuju poradit. Slyšel jsem že prý je možné dát do auta neony z pc. Prý i lépe svítí. Jelikož jsem našel v krámě neony 30cm za 300kč tak bych to tam rád i dal ale otázkou je jestli je to možný aby se mi nějak nepřepalovali. Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Ahoj potřebuju poradit. Slyšel jsem že prý je možné dát do auta neony z pc. Prý i lépe svítí. Jelikož jsem našel v krámě neony 30cm za 300kč tak bych to tam rád i dal ale otázkou je jestli je to možný aby se mi nějak nepřepalovali. Díky moc za radu Mozný to je, mám je v autě už dlouho a naprosto v pohode. Jedno trafo muzes pouzit na 2 neony, vsechno funguje naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 noo 30cm za 300Kč se mi nezdá nějak levné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTailor Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Ahoj potřebuju poradit. Slyšel jsem že prý je možné dát do auta neony z pc. Prý i lépe svítí. Jelikož jsem našel v krámě neony 30cm za 300kč tak bych to tam rád i dal ale otázkou je jestli je to možný aby se mi nějak nepřepalovali. Díky moc za radu Mozný to je, mám je v autě už dlouho a naprosto v pohode. Jedno trafo muzes pouzit na 2 neony, vsechno funguje naprosto v pohode Ne? TAk to já na netu nenašel pod 8stovek 30cm neon. Tak to by mě zajímalo kde nakupuješ!?? A za kolik!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 a ako zapojim ich??? mam neony v PC a dal by som ich do auta ale ko ich zapojim?? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTailor Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 TAky bych rád věděl Jo a pro NOS ta cena je za 2 neony takže jeden za 150kč a to je podle mě levné. Jo a jde vzít čistě jen neon s káblem zapojit na kábli které vedou na stropní světílko? Nebo tam musím mít tu krabičku kde je top trafo nebo co to je. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No ak to má tú krabičku tak to musíš zapojiť aj s ňou, to bude štartér a menič. Trochu by som sa toho bál tú krabičku napojiť na stropné svetielko, lebo to je tranzistorom regulovaný spínač bez akejkolvek ochrany a kto vie čo za rušenie z tej krabičky hlavne pri takýchto lacných riešeniach ide. Riešil by som to trochu komplikovane ale dal by som paralelne ku stropnému svetielku relátko a to by spínalo ten neón - riešenie trochu komplikované ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.