Publikováno Červen 30, 200718 r ahoj pri vyndavani budiku se mi na zemi zjevil nejaky dilek cehosi.Problem je v tom ,ze nemuzu prijit na to kam patri. Neporadite mi prosim .nejlepe s fotkou. dekuju predem Upraveno Červen 30, 200718 r od vigel
Červenec 1, 200718 r ahojpri vyndavani budiku se mi na zemi zjevil nejaky dilek cehosi.Problem je v tom ,ze nemuzu prijit na to kam patri. Neporadite mi prosim .nejlepe s fotkou. dekuju predem Ahoj....tohle prijde zevnitr na spodni hranu plastu, ktery kryje budiky. Pote je do pripravenych der mozno zasunout filcovou manzetus plastovymi uchytkami, kterou mas od tyce volantu smerem k palubce nahoru - jen esteticka zalezitost ). Asi Ti to pri vytahovani kryciho plastu pristroju vypadlo...je to bezny jev.
Červenec 1, 200718 r Autor ahojpri vyndavani budiku se mi na zemi zjevil nejaky dilek cehosi.Problem je v tom ,ze nemuzu prijit na to kam patri. Neporadite mi prosim .nejlepe s fotkou. dekuju predem Ahoj....tohle prijde zevnitr na spodni hranu plastu, ktery kryje budiky. Pote je do pripravenych der mozno zasunout filcovou manzetus plastovymi uchytkami, kterou mas od tyce volantu smerem k palubce nahoru - jen esteticka zalezitost ). Asi Ti to pri vytahovani kryciho plastu pristroju vypadlo...je to bezny jev. dekuju moc uz jsem myslel,ze nikdo nevi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.