Červenec 27, 200817 r tak co, už jste byli? Já poprvé v pátek - plný koš a dneska půl koše. Bylo znát to oteplení a evidentně přestaly růst. Jinak je znát, že na ně nikdo ještě nechodí.
Červenec 27, 200817 r Já chodím tak nějak koukat už přes týden, ale u nás na Plzeň - Jih fakt strašně málo, u nás to teprve příde.. Dnes jsem přinesl půl košíku, ale samí babky a tři velký bedly... fakt málo
Červenec 27, 200817 r tak já bedly, praváky smrkové a borové a taky křemenáč se povedl. Teď žena dosmažila. Jinak ten největší pravák borový dneska měl na výšku přes 40cm. Bohužel doma po rozkrojení letěl do koše, protože byl červivý. Ale u takové houby je to celkem předvídatelné. Upraveno Červenec 27, 200817 r od TomasB
Červenec 27, 200817 r Dneska jsem byl na houbickach a panecku rostou ,,akorat jsem zapomnel vyfotit tak jak bude dalsi varka vse nalezite zdokumentuji..., Upraveno Červenec 27, 200817 r od Jeronymo
Červenec 28, 200817 r Já byl v pátek, sobotu i neděli a musím říct, že rostou , v pátek jsem šel kolem poledne a plný košík, v sobotu odpoledne a taky plný košík a v neděli z rána a plné dva
Červenec 28, 200817 r Bylo by dobrý říct kde rostou? Jako je mi jasný, že v lese, ale myslím jako oblast, třeba Plzeň - Jih atd. popř... nějaká vesnice
Červenec 28, 200817 r ani ne 10km od Pardubic směrem na HK, ale tím teplem to hrozně vyschlo a to teplo samotné jim taky evidentně nesvědčí a s oteplením evidentně rostou méně.
Červenec 29, 200817 r Já už fakt zvažoval, že vyrazím někam na Šumavu nebo jižní čechy.. protože dneska jsem se vrátil a úplný kulový, půl tašky a to ještě hodně červ. a strašně vysušený.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.