TomasB Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 tak co, už jste byli? Já poprvé v pátek - plný koš a dneska půl koše. Bylo znát to oteplení a evidentně přestaly růst. Jinak je znát, že na ně nikdo ještě nechodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Já chodím tak nějak koukat už přes týden, ale u nás na Plzeň - Jih fakt strašně málo, u nás to teprve příde.. Dnes jsem přinesl půl košíku, ale samí babky a tři velký bedly... fakt málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) tak já bedly, praváky smrkové a borové a taky křemenáč se povedl. Teď žena dosmažila. Jinak ten největší pravák borový dneska měl na výšku přes 40cm. Bohužel doma po rozkrojení letěl do koše, protože byl červivý. Ale u takové houby je to celkem předvídatelné. Editováno: 27. Červenec 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) Dneska jsem byl na houbickach a panecku rostou ,,akorat jsem zapomnel vyfotit tak jak bude dalsi varka vse nalezite zdokumentuji..., Editováno: 27. Červenec 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Já byl v pátek, sobotu i neděli a musím říct, že rostou , v pátek jsem šel kolem poledne a plný košík, v sobotu odpoledne a taky plný košík a v neděli z rána a plné dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Bylo by dobrý říct kde rostou? Jako je mi jasný, že v lese, ale myslím jako oblast, třeba Plzeň - Jih atd. popř... nějaká vesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ani ne 10km od Pardubic směrem na HK, ale tím teplem to hrozně vyschlo a to teplo samotné jim taky evidentně nesvědčí a s oteplením evidentně rostou méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Třinecko..přesněji Hrčava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Já už fakt zvažoval, že vyrazím někam na Šumavu nebo jižní čechy.. protože dneska jsem se vrátil a úplný kulový, půl tašky a to ještě hodně červ. a strašně vysušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.